ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. октобар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. октобар 2020.

Тимочки Зодијак

Ова недеља завршава се с Месецом у Лаву и Венером у тригону са Ураном и Сунцем у квадрату са Јупитером. Ова Венера расположена је за нове љубави на местима која најмање очекујемо да љубав може да се деси, стога, слободне душе нека се отворе и препусте изазову.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Не треба да бринете због различитих коментара. Свако од сарадника има право на своје мишљење и на пословне приоритете.

ЉУБАВ
Различите особе привлаче Вашу емотивну пажњу, али одаберите друштво које у потпуности одговара Вашој инспирацији и афинитетима. Угодите себи, данас није баш савршен дан за љубав.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Сачувајте присебност у неким ситуацијама. Прихватите нечије извињење као позитиван сигнал за будуће договоре о заједничким инвестицијама и пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Нема разлога да нечије понашање процењујете као емотивну равнодушност или знаке одбијања. Потрудите се да вољена особа правилно схвати, а затим и да у потпуности прихвати Ваше намере. Они који су у вези могли би да имају неспоразуме са партнером.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Сусрет са једном особом делује негативно на Ваше расположење и зато одбијате предлог или понуду о пословној сарадњи. Али, постоје ситуације које не можете решавати сами.

ЉУБАВ
Неко привлачи Вашу пажњу, али још увек нисте донели коначну одлуку. Емотивна несигурност коју осећате највише проистиче из Вашег неповерења. Потребно је да се гласно изјасните.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Покушавате да повучете јаснију границу између доброг и непрофесионалног понашања. Међутим, особа која Вам задаје додатне проблеме неће одустати од својих намера.

ЉУБАВ
Тренутак је да промените нека устаљена правила понашања у договору са вољеном особом. Нема разлога за додатну забринутост само зато што немате потпуну контролу. Чувајте се свађа.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Сувише очекујете од нечијих обећања и спремни сте да прихватате одређени степен пословног ризика. Понекад је тешко остварити добар пословни компромис.

ЉУБАВ
Ослањате се на своју интуицију и на основу детаља из заједничког живота примећујете партнерово незадовољсто. Боље је да прећутите оно што наслућујете.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Важно је да сачувате позитивну инспирацију или јаку вољу у друштву сарадника. Пажљиво осмислите свој комплетан наступ и немојте дозволити да неко погрешно тумачи Ваше идеје и пословне интересе.

ЉУБАВ
Нема разлога да се понашате сувише захтевно пред вољеном особом. Потребно је да се искристалишу позитивне емоције у љубавном односу како бисте остварили све оно што прижељкујете.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Немојте дозволити да Вас неко наведе на погрешну процену и лоше решење. Пажљиво проверавајте различите информације које утичу на ниво пословне сарадње.

ЉУБАВ
У друштву вољене особе осећате занос који Вас инспирише на неке необичне идеје. Посветите пажњу заједничким темама и ускладите своје потребе, ако желите да побољшате однос.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зубима.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Нови проблеми са којима се суочавате на пословној сцени захтевају добру концентрацију и поуздане сараднике. Потребна Вам је нечија искрена подршка.

ЉУБАВ
Своју пажњу посветите некој интересантној теми или особи која Вас инспирише на добро емотивно расположење. Умете да направите сјајан избор.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Ваше идеје наилазе на позитивну реакцију и неко похваљује Ваш начин рада. Стало Вам је да остварите ширу пословну афирмацију и да задовољите различите критеријуме о успешној сарадњи.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете нови емотивни узлет или узбудљиву забаву, учините све што је потребно да привучете нечије интересовање. Употребите свој шарм у складу са емотивном инспирацијом коју сада осећате.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Неко Вас изненада доводи у непријатну ситуацију и покушава да Вам наметне одређена правила понашања. Потребна Вам је боља контрола у пословним сусретима.

ЉУБАВ
Сачувајте достојанство пред вољеном особом. Покажите да имате довољно снаге да превазиђете неке осетљиве ситуације кроз које пролазите.

ЗДРАВЉЕ
Променљиво расположење.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Покушавате правилно да дешифрујете нечију поруку или да сачувате позитиван став у пословној сарадњи. Избор пословне теме треба да се заснива на поверљивим информацијама.

ЉУБАВ
Покажите свом партнеру да постоји неки лепши или занимљивији део стварности који није недостижан. Нема разлога да сумњате у нечија искрена осећања и наклоност.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Ваша мотивација или понашање делују скоро беспрекорно у различитим ситуацијама. Пословни резултати на најбољи начин илуструју Ваше интелектуалне или практичне способности у друштву сарадника.

ЉУБАВ
Напокон добијате позитиван емотивни сигнал који сте прижељкивали. Одговорите на нечији позив или на љубавни изазов у складу са својим основним потребама.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб