ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. септембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 11. септембар 2020.

Тимочки Зодијак

Пред нама је петак и први аспект који ће се формирати је Месечев који прави баш са ретроградним Марсом, а који нас успорава и тежи да се осетимо добро изнутра и не хрлимо кроз обавезе оптерећени стресом и бригама. Сунце је у опозицији са Нептуном данас и такође сугерише да се посветимо ретроспективи свог бића и бавимо грађењем унутрашњег мира, а у томе ће нам свакако помоћи дан проведен у миру и тишини.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Без обзира на нечију убедљиву причу и на велика обећања, примећујете да ствари иду у погрешном правцу. Када осетите да неко нарушава Ваша права или интересе постајете раздражљиви. Важно је да смислите ново и ефикасно решење.

ЉУБАВ
На жалост, ни љубавна тема није у потпуности по Вашој мери или укусу. Партнер има неке приоритетне планове, али Ви не одустајете лако од својих намера.

ЗДРАВЉЕ
Осцилације у расположењу постају све чешћа појава. Викенд је, препустите се уживању!

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Вама недостаје стрпљење и попустљивост, а Вашим сарадницима довољно храбрости да у потпуности остварите заједничке пословне планове. Свој неуспех можете објашњавати на различите начине, али кривица је заједничка.

ЉУБАВ
Нема разлога да се понашате сувише сујетно у сусрету са блиском особом. Пажљивије анализирајте нечију причу и емотивне намере.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља, излечите је дугим шетњама за викенд!

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Немојте дозволити да неко у Вама покреће ниске страсти или жељу за пословним ривалством. Добро размислите о својим предностима и недостацима у пословном дијалогу. Будите реални.

ЉУБАВ
Без обзира колико делујете тајанствено пред вољеном особом, не успевате у потпуности да прикријете своје основно расположење или ствари које потискујете у себи. Разговарајте са неким о својим дилемама.

ЗДРАВЉЕ
Уносите више витамина.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Стало Вам је да оставите сценски утисак на околину и зато повремено преувеличавате своје идеје или планове које промовишете. На срећу, добијате подршку и неко са симпатијама оцењује Вашу комплетну појаву.

ЉУБАВ
Без обзира на свој статус или године, прихватите игру завођења која у Вама подстиче осећаје радости. Уз вољену особу, увек постоји лепши и узбудљивији део стварности. Уживајте у лепом викенду!

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете динамично, шармантно и духовито у изражавању пред својом околином, тако да Вам неко упућује искрене комплименте. Пословни или лични изазов, увек може да се преточи у шири успех који оставља добар утисак на околину.

ЉУБАВ
Стало Вам је да делујете као прави перфекциониста пред неком особом како бисте оставили утисак да све држите под строгом контролом и под будним оком.

ЗДРАВЉЕ
Више шетајте за викенд.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Налазите се пред новом дилемом, да ли се неко поиграва Вашим поверењем или је посреди извесни неспоразум који треба прихватити као пролазну фазу у пословном преговору. Ипак, нема разлога да сувише ризикујете или да експериментишете.

ЉУБАВ
Ствари које по Вашем мишљењу изгледају интересантно партнер посматра са одређеном дозом неповерења или одбијања. Имате другачија виђења.

ЗДРАВЉЕ
Здравствено још увек нисте баш најбоље, па се више одмарајте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Ангажовани сте на различитим странама, али све има своју здраву границу издржљивости и позитивних могућности. Рационалније користите своју енергију, јер радна терапија има позитивне ефекте само под одређеним условима и у склопу личних могућности.

ЉУБАВ
Понекад постављате велике захтеве пред вољену особу. Нема потребе да се осећате несигурно и да потискујете истину у љубавном дијалогу.

ЗДРАВЉЕ
Припазите на своје здравље.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Недостају Вам одређени дипломатски манири и више тактичности у сусрету са сарадницима. Несмотрено откривате више детаља него што је потребно. Ипак, нема разлога да Вас неко оптужује за неуспех у пословним преговорима.

ЉУБАВ
Чини Вам се како узалуд размишљате о неком романтичном сусрету или о погрешној особи која није у Вашем емотивном домету. Очекује Вас пријатно изненађење можда баш сада за викенд.

ЗДРАВЉЕ
Здравље стабилно.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Претерујете са својим амбициозним плановима и у жељи да се доказујете на различитим странама. Губите нечију наклоност. Очекују Вас негативни коментари или примедбе због одређених поступака. Немојте дозволити да Вас неко наводи на брзоплетост.

ЉУБАВ
Неспоразуми који Вас прате у дијалогу са блиском особом нису безначајни, али нису ни тема коју треба упорно понављати. Опустите се.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у форми. Промрдајте се мало наредних дана.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Имате добру процену различитих могућности на пословној сцени и умете да делујете сугестивно на своју околину. Са добро осмишљеним стилом изражавања можете да остварите бољи ефекат на своје сараднике него са употребом строге интонације.

ЉУБАВ
Добро сте расположени и нема разлога да измичете пред неким љубавним сигналима које примећујете. Приуштите себи неку омиљену забаву током викенда.

ЗДРАВЉЕ
Осетљиво.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Уколико се налазите у непријатној ситуацији, немојте понављати погрешну причу. Понекад је тешко признати лични пораз, нарочито када постоји особа која би тријумфовала у таквој ситуацији. Прихватите одговорност за своје поступке.

ЉУБАВ
Осећате емотивну несигурност. Избегавајте непотребна узбуђења или авантуристичке пориве који могу да Вам створе нову непријатност. Олакшајте своју савест.

ЗДРАВЉЕ
Ојачајте имунитет уношењем свежег воћа и поврћа.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Осећате потребу да заведете нови ред у својој околини, али то чините на погрешан начин. Сарадници имају различите представе о заједничким интересима и не разумеју све Ваше идеје. Потребно је да уложите додатну енергију.

ЉУБАВ
Уколико Ваш емотивни сусрет не изгледа превише идилично, немојте упорно оптуживати свог партнера за све лоше тренутке који тренутно постоје у заједничком животу.

ЗДРАВЉЕ
Сан је идеално решење.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб