ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 12. јун 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 12. јун 2021.

Тимочки Зодијак

Диван је дан викенда пред нама, а пошто аспекти мирују и активан је еуфорични Марс у Лаву и доноси нам сјајну енергију, искористите викенд најбоље што умете. Пред нама су месеци резервисани за годишње одморе, коначно можемо да се опустимо и планирамо. Понуда је много, а на вама је да изаберете ону која вас највише привлачи. До тада, радите на кондицији и будите позитивни и опуштени. Спавајте довољно и храните се здраво.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Данас је Ваш дан. Имате све изгледе да успете уз добро планирање. Очекују Вас похвале и признања за све што урадите, зато дајте све од себе и завршите све оно што се од Вас очекује.

ЉУБАВ
Тајанствено се смешкате и осећате лептире у стомаку. Тренуци уживања су на помолу, нарочито за заљубљене, диван викенд је пред Вама.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам активан одмор и релаксација.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Желите да задивите свој колектив или надређене. Немојте заборавити на интерес свих Вас. Немојте реаговати плаховито и не говорите баш све што мислите.

ЉУБАВ
Добре сте воље и мотивисани, па је тренутак за уживање са партнером. Уколико нисте у вези, препустите се флерту са неким ко Вам се свиђа.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Одлучно браните своје пословне идеје и остајете при свом ставу. Најважније је да Ваши потези буду правовремени, али и одговорни.

ЉУБАВ
Поштедите партнера сувишних тестова. Немојте да очекујете превише. За све постоји компромис и одлука треба да буде обострана.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте интригантне ситуације које Вас узнемиравају.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко на радном месту ће Вам упутити битну сугестију коју би требало да уважите. Будите опрезнији у пословним одлукама. Претеривање не доноси ништа добро.

ЉУБАВ
Ескивирајте некога ко Вам уноси нервозу и има нереална очекивања. Данас није дан за нервирање и не дозволите да Вам ико поквари расположење.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Објективно сагледајте све основне факторе везане за новчана питања и поступите по уобичајеној процедури. Данас је могуће да се сувише замарате детаљима, што може донети проблеме.

ЉУБАВ
Изгледате нервозно и партнер то примећује. Изгладите ситуацију искреним разговором или неким лепим изласком за викенд.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Жељни сте напретка и доказивања, али колеге као да Вас не схватају. Будите мало реалнији и имајте на уму да је за све потребно време.

ЉУБАВ
Кријете нешто од партнера. Могуће су мање компликације због тога, па се зато припремите и отворено реците партнеру у чему је проблем.

ЗДРАВЉЕ
Склони сте алергијским реакцијама.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Имате „кеца у рукаву“. Ваши ставови и идеје се свиђају колегама. Изнесите свој прецизан став о подухвату који ће бити веома важан и који захтева ангажовање свих вас.

ЉУБАВ
Са драгом особом сте много тога испланирали, али реализација још није на видику. Тражите нова оправдања за одлагање, али партнер ће Вам се успротивити.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на своје здравствене могућности и не тестирајте их.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Инсистирате на свом виђењу ситуације на радном месту и тврдоглаво браните свој став. Због тога следи неодобравање од стране колега.

ЉУБАВ
На емотивном плану требало би да будете опуштенији и да партнеру пружите више разумевања. Данас и за викенд дајте све од себе да опет шармирате партнера.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Будите спремни на промене. Тренутна ситуација на послу повешће ствари у друкчијем смеру од првобитно замишљеног. То ће се показати као добро само ако будете опрезни.

ЉУБАВ
Обратите пажњу на оно што причате. Могли бисте направити велику грешку коју ћете касније тешко исправити. Некада је најбоље прећутати оно што Вам се врзма по глави.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на своје здравствене могућности.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Потенцирате своје планове и као да намећете своје ставове. Послушајте сугестију добронамерног колеге јер то ће Вам омогућити да касније једноставније обавите радну обавезу.

ЉУБАВ
Водите рачуна јер данас би могло доћи до свађе са партнером. Није добро да превише инсистирате. Требало би да се служите мирнијом стратегијом.

ЗДРАВЉЕ
Изражена напетост.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Следе ненадане промене на радном месту и то ће Вам отежати да успешно приведете крају започети задатак. Потражите неку алтернативу.

ЉУБАВ
Ризично ступање у необавезну везу вероватно ће резултирати лошим исходом, па зато будите опрезни. Они који су заљубљени могу да уживају у изласцима са партнером.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати здравог сна и правилнија нега.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Мислите да располажете већом количином знања у односу на своје колеге и то се и види по Вашем ставу. Желите да имате већи утицај на доношење одлука и да измените досадашње услове.

ЉУБАВ
Не упуштајте се у непотребне свађе и схватите да не могу сви мислити као Ви. Немојте тражити превише од партнера.

ЗДРАВЉЕ
Посетите стоматолога.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб