ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 13. децембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 13. децембар 2020.

Тимочки Зодијак

Ово је диван дан када би требало да се максимално опустите, Месец је у тригону са Нептуном, у секстилу са Плутоном и у конјункцији са Венером.Ово је дан за љубав и посвећивање пажње партнеру или онима који су ту увек уз вас попут чланова породице. Будите несебични у исказивању љубави јер ће вам бити многоструко узвраћено.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Уколико се већина сарадника противи Вашим идејама и вољи, нема потребе да упорно инсистирате на својим првобитним намерама. Неко неће имати разумевања за Ваше пропусте.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено. Лакше Вам је да неког оптужите за своје емотивно стање. Потребно је да се боље прилагодите блиској особи.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам излазак или шетња.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Не можете да промените основне услове који владају у пословним круговима. Немојте дозволити да у Вама превлада сујета или жеља за тријумфом.

ЉУБАВ
Морате имати довољно стрпљења за своју породицу. Обратите пажњу на неке проблеме са којима се суочава вољена особа.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте физичко оптерећење.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Изненадна пословна непријатност или сукоб са једном особом натераће Вас да ствари посматрате другачијим очима. Избегавајте осетљиве теме, које су ризик за Ваш пословни углед.

ЉУБАВ
Важно је да правилно процените нечију улогу и емотивне намере. Партнер не жели да Вас додатно оптерећује својим захтевима.

ЗДРАВЉЕ
Делујете узнемирено, опустите се.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Договор са једном особом указује на могуће неспоразуме и потенцијални неуспех. Недостаје Вам добар увид у различите токове пословних догађаја.

ЉУБАВ
Делујете сувише резервисано и неповерљиво, али партнер нема намеру да Вас претерано разуверава у Вашим емотивним сумњама.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Закључујете да Вам недостају шира подршка и поуздане информације о основним догађајима на пословној сцени. Немојте дозволити да се то негативно одражава на ниво сарадње.

ЉУБАВ
Потребно Вам је нечије искрено разумевање и емотивна подршка. Нема разлога да се повлачите у страну или да превише самујете.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Колебате се између две пословне понуде. Међутим, показаће се да ни једна од њих није одговарајуће решење које задовољава Ваша очекивања.

ЉУБАВ
Нема разлога да претерано истичете своје захтеве у друштву вољене особе. Ствари ће саме доћи на своје место само треба да будите стрпљивији.

ЗДРАВЉЕ
Конзумирајте више витамина и течности.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Делујете незаинтересовано за одређене теме које захтевају додатни пословни ризик. Ипак, хладан тон и стил одбијања наилазе на лош одјек у пословним круговима.

ЉУБАВ
Осећате емотивну тензију у нечијем присуству. Стало Вам је да одгонетнете партнерову изненадну ћудљивост у понашању.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Постоје различити неспоразуми у пословним преговорима и то Вам даје за право да инсистирате на својим циљевима и доказивању истине. Преузмете одговорност за своје поступке.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом делујете напето јер многе ствари изненада измичу Вашој вољи.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Очекујете позитиван одговор или признање за свој рад. Али, до Вас допиру неодређени коментари и нечије негодовање. Немојте дозволити да Вас неко испровоцира.

ЉУБАВ
Вољена особа очекује да доследно испуните своја обећања. Тешко Вам је да ускладите све заједничке потребе и интересовања, али не одустајете.

ЗДРАВЉЕ
Примените неку од техника опуштања и релаксације, пријаће Вам.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Уколико Вас иритира нечије непрофесионално понашање, потрудите се да контролишите своје негативне импулсе и избегавајте потенцијално ривалство.

ЉУБАВ
Искреност пред вољеном особом утиче на боље разумевање. Потребна Вам је емотивна блискост како бисте превазишли заједничке сумње.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на исхрану.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нема разлога да очекујете нове уступке од особе која не подржава Ваше пословне ставове и циљеве. Губите драгоцено време и непотребно инсистирате на истини.

ЉУБАВ
Потребна Вам је емотивна дискреција. Будите пажљивији и избегавајте авантуристичке идеје. Све има своју цену или неку узрочно-последичну везу.

ЗДРАВЉЕ
Уживајте у стварима које делују позитивно на Ваше расположење.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко Вам јасно даје до знања да се налазите у доброј позицији и да подржава Ваше ставове. Потребно је да процените најбољи тренутак за акцију и да надмудрите своје ривале.

ЉУБАВ
Важно је да Ваше идеје или емотивна интересовања наилазе на позитиван одговор. Партнеру је стало да Вас охрабри и одобровољи.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб