Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 13. октобар 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 13. октобар 2020.

Пред нама је дан када Меркур стагнира и даље, али ово је последњи дан његове стагнације јер наредног дана креће ретроградно! Овај дан искористите за неке ствари које траже објективно и рационално просуђивање и обавезно их завршите, ставите тачку на њих, јер пред нама је период наглашених емоција које ће реметити правилно расуђивање! Остатак дана проведите у миру и одмарању јер наредни дани траже пре свега да будете наспавани и свежи.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нема потребе да се расправљате о различитим пословним визијама и интересима. На Вама је да спроведете у дело нечије идеје зарад заједничког интереса.

ЉУБАВ
Делујете задовољно. Код Вас провејава романтично расположење и сентиментална нота, а партнер искрено жели да Вам угоди. Доста је сличности које Вас повезују.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са уринарним путевима.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Неко критикује Ваш стил или начин рада, али нема разлога да реагујете сујетно. Обратите пажњу на користан савет и прилагодите своје понашање у односу на пословну динамику коју заговарају блиски сарадници.

ЉУБАВ
Важно је да Вам не промакну неки нови или интересантни догађаји који утичу на Ваше емотивно задовољство. Покажите захвалност за оно што добијате.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете сналажљиво у различитим пословним сусретима, али осећате и додатну одговорност за своје поступке. Имате утисак да се од Вас очекује много више.

ЉУБАВ
Нема потребе да дајете исхитрена обећања. Партнер пажљиво анализира Ваше понашање. Прихватите искрени разговор и нечије примедбе зарад бољег узајамног разумевања.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Размишљате о различитим пословним понудама, али нема разлога да журите са завршним одлукама. Ако Вам је стало да остварите запажене резултате, прихватите нечији користан савет.

ЉУБАВ
Партнер уме да делује врло загонетно и оставља чудан утисак. Потребно је да искрено проговорите о неким неспоразумима који Вас удаљавају.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Обратите пажњу на корисне информације о пословним приликама. Неко Вам нуди интересантне идеје. Потребно је да се договорите о заједничким интересима. Избегавајте пословно ривалство или неку такмичарску атмосферу.

ЉУБАВ
Стрпљиво сачекајте на нечији позив јер нема потребе да превише ризикујете у деликатним ситуацијама. Не можете увек лако да утичете на партнерову одлуку и понашање.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Неко покушава да Вас наговори на другачије решење, али Ви имате своје циљеве и не одступате од зацртаних планова. Не одбацујете користан савет.

ЉУБАВ
Будите великодушни према вољеној особи. Понекад умилни осмех и благи емотивни тонови доносе најбољи ефекат.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Примећујете да нови догађаји утичу на Вашу концентрацију. Имате утисак да неко умањује Ваш пословни успех. Ипак, сачекајте на званичне коментаре.

ЉУБАВ
Тешко Вам је да испуните сва партнерова очекивања, али увек вреди покушати. Потрудите се да померите своје субјективне границе у узајамном прилагођавању.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зглобовима.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Покушавате да промените и убрзате неке ситуације у контакту са сарадницима. Важно је да се правилно организујете јер не можете да функционишете на више страна истовремено.

ЉУБАВ
Повремено сте склони неким изненадним или неумереним емотивним реакцијама. Највише Вас погађају одређени поступци или одговори које добијате од блиске особе.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Имате добре идеје, али понекад је тешко проценити коначан исход у пословним преговорима. Потребно је да жртвујете одређене интересе зарад личне сигурности.

ЉУБАВ
Тешко Вам је да разумете нечије емотивне намере. Пажљиво анализирате љубавни однос, али Вам недостају конкретни одговори како бисте правилно сагледали целокупну ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Налазите се у необичној ситуацију и зато избегавајте афективно понашање пред сарадницима и затражите нечију подршку. Све што чините оставља одређене последице на Ваш пословни живот.

ЉУБАВ
Тешко Вам је да мирно прихватите нечији одговор. Лагано губите наду у срећан завршетак љубавне епизоде кроз коју пролазите. Али, увек можете да сагледате оне добре стране.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Потребно је да повучете логичан редослед потеза у сусрету са сарадницима. Одговорите на нечију пословну понуду и пласирајте своје идеје у одабраном друштву које ће Вас добро наградити.

ЉУБАВ
Ако Вас оптерећују емотивне дилеме, разговарајте искрено са вољеном особом, пре него што се определите за ново или енергично решење.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Интересују Вас неке скривене информације или послови који нуде необична решења. Важно је да направите добру процену. Стало Вам је да се доказујете кроз различите пословне изазове.

ЉУБАВ
Нема разлога да се сукобљавате са вољеном особом око неких споредних ситуација и ситница. Одговорите правилно на нечије емотивне сигнале.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 27. новембар 2020.

Венерин дан је пред нама, али како је она у знаку Шкорпиона она се не …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница