ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 17. април 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 17. април 2021.

Тимочки Зодијак

Леп и надасве занимљив дан пред нама, с мноштвом аспеката што се тиче звезда, али тмуран што се тиче временске прогнозе! Месец формира пет аспеката, а и Марс је данас врло активан, формиравши тригон са Јупитером као и секстил са Меркуром! Одличан дан да се Овнови, Близанци и Водолије покажу у најбољем светлу! Некима ће пријати забаве и дружење, док ће други надахнуто мозгати како да крену путем успеха.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Неко од сарадника се меша у Ваше пословне активности. Ви сами осећате пад енергије, па ћете тешко испратити све. Поведите рачуна о сарадницима који су по положају испод Вас. Нека грешка из прошлости може да се понови.

ЉУБАВ
Емотивни живот постаје лакши. Можете случајно обновити један контакт. Пријатно ћете се изненадити. Заузете очекује решавање проблема са партнером. Можете искључити мешање треће особе у Вашем односу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Неке ствари једноставно престају да Вас брину. Свакако имате све више посла, а Ви сами треба боље да се организујете. Могу да почну да се мењају извесне пословне околности и свакако ће бити добре за Вас. Можда то нећете одмах видети.

ЉУБАВ
Свакако желите да осетите стабилност на плану љубави. Слободни не могу да се одлуче. Само треба да слушају своје унутрашње осећаје и да се опусте. Заузети припадници знака имају потребу да више времена проведу са партнером.

ЗДРАВЉЕ
Осетљиво Вам је грло.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Извесне околности које су почеле да се мењају и Вама иду у прилог. Можете да добијете хонораран посао или да нешто непланирано зарадите на неки други начин. Имате разлога да будете оптимистични и ако тражите посао.

ЉУБАВ
Свакако желите да се наставе позитивни тренуци којих има све више. Немате разлога за љубомору у случају да сте заузети. Слободни могу кроз посао да упознају некога ко би им био веома интересантан.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати чврстог сна, обратите пажњу на снове.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Борите се како са собом тако и са сарадницима. Можда Вам не пријају све информације које долазе до Вас, али је само битно да их филтрирате. Прихватите нечију сугестију око Вама битног пројекта.

ЉУБАВ
Емотивни део живота Вам је и даље интересантан. Слободни имају могућност избора који желе да сузе. Заузети припадници знака крећу са бољом комуникацијом са партнером. Некаква тензија јењава, па и Ви сами постајете отворенији за разговор.

ЗДРАВЉЕ
Поведите рачуна о кичми.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Поведите рачуна ако се спремате за пут у иностранство или послујете са странцима. Можете да губите папире или се не разумете. Трудите се да будете организовани. Само стрпљиво у комуникацији са новим сарадницима и млађим људима.

ЉУБАВ
Још увек сте у периоду када можете нешто позитивно да промените ког год да сте статуса. Слободнима је савет да дефинишу однос са једном особом. Заузете прападнице знака треба да почну са реализацијом замишљених заједничких циљева.

ЗДРАВЉЕ
Поведите рачуна о физичким активностима.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Контакти са особама на положају Вам нису добри. Покушавате да уведете извесне новине у свом послу, али Вам некако не иде од руке. Савет је да будете мирни и да неке ствари оставите у домену размишљања.

ЉУБАВ
Осећате извесне унутрашње немире. Ког код да сте статуса, савет је да се осамите и време проведете на месту које Вам прија. Тешко ћете рационализовати разлог тренутног незадовољства. Због тога је најбоље не реаговати.

ЗДРАВЉЕ
Побољшајте своју кондицију.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Одлични су Вам контакти са млађим људима и особама из других места. Искористите нечију непажњу или неке олакшавајуће околности да покренете нешто Вама битно.

ЉУБАВ
Пратите своје унутрашње осећаје и флертујете. Заузете такође очекује интересантнан викенд. Можете отићи на пут или угостити некога. Свакако Вам прија неочекивано друштво и промена плана.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам витаминска исхрана и боравак у природи.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Самостални сте у активностима које обављате и то има одличан ефекат. Не обазирите се на неке коментаре сарадника. Пазите шта потписујете и како комуницирате са особама на положају.

ЉУБАВ
Нисте расположени за покретање било каквих емотивних дешавања. Усмерите се на ствари које су Вама битне. Ово нарочито важи за заузете припаднике знака. Имате потребу да нешто рашчистите са партнером.

ЗДРАВЉЕ
Нема потребе да се оптерећујете „тешким мислима“.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Напокон имате потребу да скинете извесне окове у ухватите се у коштац са неким пројектом. Можда још нисте оптимистични по том питању, али ће се и то брзо поменити. Мотивише Вас неко од пријатеља.

ЉУБАВ
И емотивни део живота се поправља. Можда нешто треба да се заврши да бисте могли да кренете даље растерећени. Ви иначе не волите да правите велике промене, али се нешто сувише дуго одлаже. Слободни припадници знака могу да обнове везу.

ЗДРАВЉЕ
Пратите свој „унутрашњи глас“ и потребе, опустите се.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Напокон долази до извесних олакшања у послу, али не би требало да јурите ка неким новинама. Завршите нагомилани посао и скупљајте Вама битне информације.

ЉУБАВ
Емотивно прижељкујете извесне промене, али оне изостају било ког да сте статуса. Више размишљате и анализирате него што реагујете. Дајте све од себе да овај викенд проведете пре свега лепо, а емоције ће да прораде сваки час!

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам излазак или сусрет са блиским пријатељима, као релаксација.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Осећате потребу да се померите са тренутног места. Размишљате о пресељењу или пословним променама. Још није време да било шта директно покрећете. Прво средите заостали посао.

ЉУБАВ
Привлачи Вам пажњу неко из прошлости, било да се налази у Вашем окружењу или Вам је само пао на памет. Није повољно време за нове потезе. Заузете очекује интересантан дан и приче о неким практичним стварима.

ЗДРАВЉЕ
Пазите се прехлада.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Срећне околности су Вам везане за папирологију и државне институције. Не прихватајте обавезе других пошто ће се тај проблем испоставити као нешто озбиљније што сами нећете моћи да решите.

ЉУБАВ
Осећате извесне унутрашње немире, али немате разлога да бринете. Једино сами можете да искомпликујете однос са особом која је на неки начин део Ваше свакодневице. Заузете очекује мирнији дан.

ЗДРАВЉЕ
Сачувајте присебност духа и „зрно мудрости“.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб