ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. јануар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. јануар 2020.

Тимочки Зодијак

Месец све до краја дана је у знаку Шкорпиона, када ћемо се напајати преко потребном енергијом која увек добро дође и успут извести из мрака на светлост и отворити широм очи. Све ово десиће се уколико се будете осамили и релаксирали, допустивши тако да вас обузме мир и добар проток енергије.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Нечије речи продубљују Ваше незадовољство. Ипак, да бисте сачували достојанство у друштву сарадника, будите за нијансу другачији и довољно храбри да се суочите са њиховим захтевима.

ЉУБАВ
Примећујете како Вам често недостаје емотивна подршка, али не желите гласно да затражите нечију пажњу или присуство. Прикривањем „слабости“ појачавате своје нерасположење и несигурност.

ЗДРАВЉЕ
Склони сте прехлади.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Делујете неповерљиво према неким сарадницима и тражите додатне информације, како бисте разјаснили све заједничке дилеме. Неспоразум може да кулминира на Вашу штету, стога будите опрезни коме или шта обећавате.

ЉУБАВ
Не будите строги или неправедни према особи која очекује Ваше искрено разумевање. Нема потребе да се лагоднијим понашањем поигравате са нечијим осећањима.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Прихватите нове идеје са намером да проширите своје сазнајне видике. Неко Вас усмерава на креативно изражавање и правилно деловање. Покажите да имате довољно поверења у блиске сараднике и заједнички договор.

ЉУБАВ
Обратите пажњу на особу која Вас посматра неким заљубљеним погледом или са топлим осмехом на уснама. Препустите се својој инспирацији коју осећате.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више воде.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Очекују Вас различити проблеми у комуникацији са пословним партнерима. Неко се труди да Вас увери у своје добре намере, али јасно Вам је да ствари изгледају другачије од онога што чујете у блиском окружењу.

ЉУБАВ
Покушајте боље да разумете нечију „емотивну слабост“ или недостатак храбрости, да одговори на све Ваше потребе које се периодично увећавају. Будите толерантнији и стрпљивији.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете незадовољно због нечијег понашања у пословној сарадњи. Најлакше је кривицу приписати другима, али на такав начин не решавате своје основне проблеме.

ЉУБАВ
Нема разлога да се сукобљавате са вољеном особом, препустите да ствари саме иду својим природним током. Посебно, ако предосећате добар расплет за обоје.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Претерујете у својој радозналости или у потреби да се уплићете у нечије пословне планове, задржите професионалну дистанцу. На изненадне провокације или на негативне коментаре, не треба да одговарате по сличном принципу.

ЉУБАВ
Размислите о „варијанти помирења“ са једном драгом особом. Понекад се грешке у љубавном животу скупо плаћају. Немојте прекидати емотивне нити које Вас повезују.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да побољшате свој однос са сарадницима, прихватите нечији савет и промените своју првобитну стратегију. Све што је добро може бити и боље, под условом да уложите свој максимум или да прекорачите неке субјективне границе.

ЉУБАВ
Ваш израз лица довољно говори о емотивном заносу или срећи коју осећате у нечијој близини. Делујете спокојно када осећате нечију приврженост.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Рано је да очекујете неке конкретне промене у својој околини или да се бавите великим пословним инвестицијама. Препустите другима да се надмећу у стварима које превазилазе Ваше знање или професионално искуство.

ЉУБАВ
Не можете да игноришете нечије присуство или јасну поруку коу Вам упућује. Обратите пажњу на поље партнеровог интересовања и кретања.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Уколико Вас иритира нечије понашање или присуство, онда избегавајте блиски сусрет са том особом. Превише ауторитета или ароганције са Ваше стране може да искомпликује заједнички договор о пословно-финансијској сарадњи.

ЉУБАВ
Повремено делујете забринуто или нерасположено. Покушавате тачно да предвидите нечију реакцију или одговор, али немате довољно добар увид у нова дешавања.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Оптерећени сте различитим обавезама и немате довољно поверења у нечија обећања. Постоји могућност да побољшате пословни положај, под условом да боље контролишете своју импулсивност пред сарадницима.

ЉУБАВ
Почињу да Вас забрињавају партнерове изјаве или афективно понашање. Ситуација тренутно изгеда, као да ћете морати да прихватите емотивну позицију коју Вам неко намеће.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Сусрет са једном особом није испунио Ваша очекивања, али Ви имате неко алтернативно решење. Довољно сте енергични да спроведете своју вољу и да оставите добар утисак.

ЉУБАВ
Умете да изненадите вољену особу у великом стилу. Понекад засените све око себе својим необичним идејама, добром вољом и несебичном пажњом коју поклањате.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Немојте се заваравати, да је истина све оно сто чујете или да су нечија обећања довољна гаранција за пословно-финансијски успех. Неко може да Вас изненади на помало ружан начин и без објашњења за своје поступке.

ЉУБАВ
Избегавање истине Вас наводи на неки погрешан закључак. Боље је да прихватите партнерову идеју, него да се превише супростављате или да правите нову љубоморну сцену.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб