ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. новембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. новембар 2020.

Тимочки Зодијак

Данашњи дан је за одмор и релаксацију након претходног периода који је био више него интензиван. Прилагодите овај дан својим потребама и повратите снагу, напуните батерије, било да ћете одмарати уз књигу и филм или бавећи се неком активношћу, важно је да вам активности пријају. Не заборавите пријатеље и све оне који вам измаме осмех на лице, дружите се и ширите заједно добре вибрације и на друге.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Стало Вам је да будете запажени на различитим странама и у том смислу користите своје најјаче адуте са којима располажете. Велике амбиције понекад доносе низ нових проблема.

ЉУБАВ
Свом партнеру не остављате много простора за слободан избор, али на срећу делујете врло убедљиво и заводљиво. Свесно користите свој шарм у правој мери.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Спремни сте на професионално доказивање под различитим условима. Обратите пажњу на неке корисне информације које ће Вам олакшати пут до успеха. Рачунајте на нечију подршку.

ЉУБАВ
Задовољство које осећате у нечијој близини може да Вас испуни позитивном енергијом и да помери Ваше субјективне границе. Уживајте у блиском друштву.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
У жељи да остварите изузетне резултате пристајете на извесну импровизацију. Понекад без већег ризика, нема ни запаженог успеха или ширег одјека међу сарадницима.

ЉУБАВ
Избегавајте емотивне контрасте у реакацијама. Збуњујете свог партнера неким идејама или честим променама у мишљењу. Тешко је следити Ваш ритам када се занесете.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Имате довољно искуства да реално сагледате све предности или недостатке који произилазе из могућег пословног удруживања. Размислите, интелектуалне способности су пресудне у процени доброг посла.

ЉУБАВ
Тешко Вас је разуверити од идеја које имате, али чини Вам се да неко нема довољно разумевање за Ваше емотивне потребе. Без обзира на све, немојте утонути у меланхонију.

ЗДРАВЉЕ
Више одмарајте.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Вешто користите своје способности у различитим ситуацијама и не одустајете од својих пословних визија. Успех је на Вашој страни док год имате јасну представу о томе шта и колико желите.

ЉУБАВ
Спремни сте да учините скоро све за свог партнера, али под условом да не угрожава Вашу успостављену доминацију и интегритет. Понекад Вам је тешко да претпоставите различита мишљења.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Важно је да имате пословни циљ, али још важније је да одредите прави начин или средство које ће Вам омогућити његову успешну реализацију. Делимична решења Вас само успоравају.

ЉУБАВ
Очекујете више од онога што партнер може или жели да Вам пружи. Неко од Вас двоје претерује у својим очекиваним захтевима или користи погрешне изговоре.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У складу са претходним искуством сада мењате свој стил или пословну стратегију у односу на околину. Имате значајну предност у односу на своје сараднике и ништа не препуштате случају.

ЉУБАВ
Лако мењате своје емотивно интересовање у зависности од расположења или особа са којима се сусрећете. Умете вешто да се прилагодите.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Јасно Вам је да завршни резултати зависе од способности да се правилно организујете. Своју пажњу првенствено усмеравате на основне циљеве, али не одустајете ни од алтернативних идеја.

ЉУБАВ
Најбоље се осећате када имате утисак да држите под строгом контролом неке важне ситуације из приватног живота, мада партнер све чешће уме да Вас изненади.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Све можете да постигнете када се налазите у центру главних дешавања. Успех Вам се налази на дохват руке и зато учините све што је потребно да остварите професионални максимум.

ЉУБАВ
Понекад не одустајете од својих намера, чак и по цену да сви око Вас мисле другачије. Добро размислите, јер све има своју цену коју не треба занемарити.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Склони сте претераном детаљисању, али није све онако као што претпостављате. Неопходна су Вам практична решења и потрудите се да убрзате свој пословни ритам и да завршите све што сте започели.

ЉУБАВ
Захтеви које упућујете свом партнеру не наилазе на добар одјек, али Ви сте чврсто наумили да остварите оно што желите.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Јасно Вам је да у неким важним ситуацијама немате довољан утицај на развој пословних догађаја. Затражите нечију подршку или добар савет. Постоје решења која изискују нови компромис.

ЉУБАВ
Трудите се да оставите утисак као да све функционише на добар начин, али дубоко у себи потискујете нека емотивна страховања и забринутост.

ЗДРАВЉЕ
Приуштите себи неку омиљену забаву, као рецепт за добро расположење и релаксацију.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Не желите да неко мења Вашу пословну оријентацију или да управља Вашим плановима. Потребно је да се детаљно информишете о свим могућностима. Спој добре интуиције и аналитичке процене доноси нови успех.

ЉУБАВ
Умете да остварите оно што желите, без обзира на различите компликације које Вас прате или на нечије приметно негодовање. Не пристајете на емотивне компромисе које Вам неко предочава.

ЗДРАВЉЕ
Могућа прехлада.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб