ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. април 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. април 2020.

Тимочки Зодијак

Квадрат Сунца и Сатурна стиже нам овог уторка када је важно да останемо прибрани у налету неочекиваних збивања, да прихватимо ствари које су неодложне и не бунимо се против ауторитета. Уколико осетите да је ваша позиција у неком смислу угрожена не реагујте импулсивно, већ покушајте мирно и разумно да прихватите ситуацију и не намећите своју вољу, не расправљајте се. Сви ви на вишим положајима, с друге стране, покушајте да не будете крути, имајте поверења у друге људе на положајима испод вас, будите флексибилнији.
Након напорног дана обавезно је да себи приуштите квалитетан одмор. Обратите пажњу и на исхрану, конзумирајте здраве намирнице и уносите довољно витамина.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Занети сте погрешним идејама које Вас наводе на лошу пословну процену. Нема потребе да се сувише експонирате у непознатом друштву и у ризичним ситуацијама. Важно је да сачувате своје пословно-финансијске интересе и позицију.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено, недостају Вам поступност и стрпљење пред блиском особом. Партнер има разумевања и покушава да Вас наведе на добру одлуку.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Очекујете нечији одговор или конкретну информацију о пословно-финансијској сарадњи. Међутим, све је обавијено велом неизвесности и одлагања. Будите промишљени и употребите своје дипломатске манире пред сарадницима.

ЉУБАВ
Могући су различити конфликти или неразумевање у љубавном односу. Вољена особа, као да нема превише толеранције за Ваше ћудљиво понашање или погрешне одлуке.

ЗДРАВЉЕ
Пријала би Вам шетња.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Ниво пословно-финансијског успеха зависи од заједничког договора или од нечијег утицаја. На Вама је да створите основне услове или да покренете главну иницијативу, а на неком другом да успешно реализује Ваше идеје.

ЉУБАВ
У духу своје емотивне инспирације планирајте романтичну забаву или нови љубавни сусрет. Пријаће Вам нечија пажња и наклоност. Потрудите се да одговорите на добру прилику.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Ваш професионални наступ има битан утицај на нечију одлуку или на промену услова у новој фази пословне сарадње. Важно је да прихватите компромис, као почетну оријентацију за даљи наставак пословних договора.

ЉУБАВ
Нема разлога да смишљате нове изговоре, који могу да Вас представе у погрешном светлу пред блиском особом. Нешто морате да одложите.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Увек постоји неки лакши или тежи пут до успеха, стога прихватите корисну идеју која води ка практичном решењу. Неко има позитиван утицај на Ваше креативно изражавање и пословно деловање.

ЉУБАВ
Очекује Вас неки необичан сусрет или изненадна ситуација која делује позитивно на Ваш однос са вољеном особом. Запитајте се шта су све Ваше предности и те предности користите што чешће је могуће.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Неко од сарадника може успешно да одради и Ваш део посла. Пажљиво размислите, коме треба да се обратите за одређени вид услуге.

ЉУБАВ
Делујете сувише узнемирено, у тој пометњи кроз коју пролазите доносите погрешну одлуку и упорно инсистирате на својим намерама. Профилтрирајте своје мисли и осећања и дајте себи мало времена да се опустите и одморите од свега, одмор Вам је и те како потребан!

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Покажите да имате довољно поверења у сараднички договор, не можете променити основне услове у којима се налазите. Уколико Вам је стало да остварите своје намере, потребно је да се прилагодите сарадницима или да испоштујете нечију вољу.

ЉУБАВ
Емотивни притисак или додатни захтев са Ваше стране, код партнера подстиче велику нелагодност. Преиспитајте више пута своје ставове, пре неке важне одлуке.

ЗДРАВЉЕ
Почните са рекреацијом.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Стало Вам је да опробате своје способности у различитим пословним изазовима, али пажљиво одмеравате повољан тренутак за акцију. Потребне су Вам поуздане информације и нечија подршка, пре него што започнете своју иницијативу.

ЉУБАВ
Имате добар предосећај, тако да изненадни сусрет са једном блиском особом доживљавате као нови емотивни узлет. Уживајте у новим радостима.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Потребно је да повучете низ добрих потеза, како бисте оставили озбиљан утисак на околину и оправдали своју улогу. Нема разлога да се колебате око познатих правила или утврђених интереса у заједничкој акцији.

ЉУБАВ
Очекује Вас пријатно изненађење и гест пажње са нечије стране. Покажите своју искрену захвалност за све оно што добијате од неких драгих особа. На крају, добро се добрим враћа.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Нема потребе да се заносите погрешним проценама о „великом успеху“, јер амбиције могу да Вас занесу на погрешно решење. Реално одмерите личне могућности и избегавајте ризичне комбинације у пословној сарадњи.

ЉУБАВ
Упорно покушавате да игноришете нечије присуство или поруку. Хтели то или не, ипак не можете да останете имуни или равнодушни на емотивне „варнице“ које Вас погађају.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Налазите се пред тежим пословним задатком, добро процените комплетну ситуацију и на време затражите нечију помоћ или асистенцију. Важно је да правилно ускладите своје пословне циљеве са заједничким интересима.

ЉУБАВ
Имате утисак да Вас прате различити пехови или да пролазите кроз неке лошије ситуације. Нема разлога да преувеличавате своје емотивне сумње и да умишљате нове проблеме.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Нови догађаји на пословној сцени потврђују Вашу процену и очекивања. Стрпљиво сачекајте на нечији позив или на сусрет са особом, која може да Вам омогући боље професионалне услове.

ЉУБАВ
Прати Вас лош емотивни дијалог или нечије неразумевање у оној мери колико то очекујете. Ситуација која по Вашем мишљењу делује као добро решење, можда за Вашег партнера представља погрешан избор.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб