ДруштвоХороскопТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. мај 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 21. мај 2022.

Тимочки Зодијак

Сунце ове суботе прелази у знак Близанаца, окретних, превртљивих и надасве забавних, а с којима нам стиже период препун енергије за рад, више послова у исто време, брзих мисли, спретних комбинација, али и непромишљености и брзоплетости, стога ипак прикочите кад осетите да сте превише убрзали. Ово је повољан период за све, а пријаће посебно ваздушним знацима, Водолији, Ваги и наравно Близанцима, а биће добро и ватреним знацима, Лавовима и Овновима.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Са неколико добрих потеза можете учинити више него Ваши сарадници или пословни конкуренти. Придржавајте се правила да о успеху не треба превише причати, већ да треба успешно деловати на различитим странама.

ЉУБАВ
Неко Вас све више узбуђује и привлачи Вашу пажњу. Избегавате да признате своју емотивну слабост, али одају Вас различити поступци који све то јасно наговештавају.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Ситуацију на пословној сцени тумачите на себи својствен начин и при томе упорно игноришете догађаје који се не уклапају у Вашу процену. Не треба да подстичете негативан тон у односу са сарадницима.

ЉУБАВ
Ако партнер нема довољно разумевања за Ваше потребе, немојте дозволити да се између Вас створи нови емотивни зид који Вас удаљава.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам одмор и психо-физичка релаксација.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Није тешко направити добар избор у ситуацији када Вам се нуде занимљиве идеје или када сарадници пружају значајну подршку. Увек постоји успешнији и лепши део стварности.

ЉУБАВ
Делујете самоуверено и добро расположено. Насупрот Вама, партнер као да вешто прикрива своје емотивно незадовољство. Проверите на време своје слутње.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите импулсивну страну своје природе.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Не можете у потпуности да остварите своје пословне планове, али имате сјајну представу о избору најбољих решења. Потребно је да ускладите своја интересовања са сарадницима који могу да Вам повере нову улогу.

ЉУБАВ
Покушавате да се отргнете од сентименталног расположења, али при томе и често размишљате о нечијем одсуству. Недостаје Вам иницијатива како бисте превазишли тренутну ситуацију.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Нема потребе да се оптерећујете нечијом причом или да бринете о даљој перспективи у пословној сарадњи. Околина помаже заједнички успех, а неко покушава да Вам обезбеди боље материјалне услове.

ЉУБАВ
Добар предосећај који имате наговештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Проверите своју љубавну срећу у складу са расположењем и могућностима које Вас прате.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да се растеретите напорних ситуација, опустите се.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Нечију поруку можете да тумачите на различите начине и зато покушајте да сагледате позитивну страну медаље. Важно је да своје пословне обавезе завршавате у задатом року.

ЉУБАВ
Пре него што прихватите нечију емотивну игру, важно је и да се претходно добро упознате са свим основним правилима понашања.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на своје основне потребе.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нема разлога да се упоређујете са својом околином или да започињете нову расправу. Важно је да испоштујете своја морална начела. Не треба да се доказујете пред особама које примењују другачије критеријуме о успешном пословању.

ЉУБАВ
Инсистирање на претераним захтевима пред партнером тренутно доноси неки негативан ефекат. Неком смета Ваша нестрпљивост или импулсивно понашање.

ЗДРАВЉЕ
У вечерњим сатима пријаће Вам релаксација.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Верујете у ону верзију која одговара Вашим потребама, тако да не проверавате нове информације које утичу на пословну сарадњу. Губитак са којим се суочавате не треба да утиче на Ваше расположење.

ЉУБАВ
Уколико сте слободни, пажљивије анализирајте особу која Вам се допада или привлачи Вашу пажњу. Склони сте честим променама емотивног расположења.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да се опустите.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете своју околину за пословне пропусте или да се сукобљавате са особом која ужива велику популарност у кругу сарадника. Добро процените тренутак за акцију.

ЉУБАВ
Партнер, за разлику од Вас, лакше решава личне дилеме и заједничке проблеме. На жалост, нечије самоуверено понашање Вас доводи у инфериорну позицију која Вас спутава.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Стало Вам је да потврдите своје практичне способности пред сарадницима, али још увек не можете да се определите и за најбоље решење. Немојте дозволити да Вас поколебају нечије речи или нови услови који Вам се постављају.

ЉУБАВ
У љубавном односу зна се добро шта је чија улога. Наведите партнера да испуни Ваша очекивања. Будите довољно категорични како бисте добили све оно што желите.

ЗДРАВЉЕ
Контролошите притисак.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Недостаје Вам очекивани степен поверења у одређене сараднике и зато не причате превише о својим пословним плановима. Задржите додатну меру опреза, јер погрешан потез ствара пословни губитак.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом сувише се ослањате на свој блисатави ум и потискујете осећања, па тако непотребно провоцирате свог партнера.

ЗДРАВЉЕ
Нема потребе да драматично доживљавате нове догађаје, опустите се.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
На основу блиц информација, долазите до закључка да Вам предстоје сјајни пословни резултати. Важно је да се ослоните на свој практичан дух и да сачувате добар однос са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете већи емотивни узлет, учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да инспиришете свог партнера на узбудљиву забаву. Добро је када знате шта или кога желите.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на исхрану.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб