ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 22. јануар 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 22. јануар 2021.

Тимочки Зодијак

Месец данас прелази у Близанце и данас, као и наредног дана, енергија је много лакша за подношење него претходних дана. Зрачите ведрином и отворени сте за разговоре, дружења и лаке теме. Сустигао вас је и замор, те ћете сваку ситуацију искористити како бисте се одмарали. Пријаће вам како сан, тако и лагана рекреација. Не заборавите на суплементе, претходни период донео је обиље стреса што је шкодило здрављу.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Уколико не разумете нечији поступак, затражите додатно објашњење. Немојте предвиђати оно што је неизвесно, пре или касније ствари могу да се искомпликују на Вашу стету.

ЉУБАВ
Партнерово јасно негодовање, довољно говори о заједничком расположењу кроз које пролазите или можда о новим емотивним недоумицама.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Делујете нерасположено, јер неко очекује да прихватите помало сервилну улогу или да се придржавате зацртаних правила у пословно-финансијској сарадњи.

ЉУБАВ
Тренутно сувише форсирате своје потребе и неке ситуације у љубавном односу. Партнер можда не може у потпуности да прати Ваш убрзани ритам.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Пристојност Вам налаже да останете уздржани пред једном старијом особом, као и да се не уплићете у ширу расправу са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико не познајете најбоље нечије емотивне намере, будите више дискретни и суздржани у рекацијама. Мудро прећутите неке детаље из свог живота.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да изгладите неки пословни неспоразум са одређеним сарадницима, будите промишљени. Немојте дозволити да неко други говори у Ваше име, процените када треба да преузмете контролу над важним догађајима.

ЉУБАВ
Потребно са више детаља и на бољи начин да објасните вољеној особи, због чега повремено изгледате сувише замишљено или „одсутно“. Објасните своје поступке.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Стало Вам је да опробате своје способности у различитим пословним изазовима, али пажљиво одмеравате повољан тренутак за акцију.

ЉУБАВ
Имате добар предосећај, тако да изненадни сусрет са једном блиском особом доживљавате као нови емотивни узлет.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате кондицију.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Стало Вам је да прикријете свој тренутни неуспех или психолошку неспремност, да се интензивније посветите одређеном задатку. Међутим, Ваш израз лица говори довољно о Вашем расположењу.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да се неко заклања иза Ваших обећања која остају недоречена и неразумљива. На време рашчистите нове неспоразуме у емотивном односу.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У прилог Вам иду нечије изјаве или потврда сарадника, важно је да наставите са започетим пословним плановима. Прихватите нечији користан савет и избегавајте неке популарне „инстант рецепте“, као привремено пословно решење.

ЉУБАВ
Очекује Вас позитиван обрт догађаја у приватном или породичном животу. Вољена особа ће променити своје мишљење, на Вашу велику радост или одушевљење.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Неко Вас можда наводи на погрешан закључак или на лош избор. Стога, будите опрезнији пред особом која има двострука мерила и покушава да ограничи Ваше пословне могућности.

ЉУБАВ
У односу са вољеном особом, ипак не можете све догађаје држати под строгом контролом. Слободно са поверењем препустите партнеру да направи избор у заједничко име.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Лично достојанство или велики понос Вам не дозвољавају да прихватите нечију практичну помоћ. Али, искључивост у мишљењу ствара повод за нову заблуду.

ЉУБАВ
Вољена особа у духу добрих намера, покушава да примири заједничку тензију или да Вас орасположи са неким новим и занимљивим идејама.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Заокупљени сте различитим обавезама и то се негативно одражава на Вашу концентрацију, осећате лагани умор. Стога, немојте дозволити другима да Вам намећу различите обавезе.

ЉУБАВ
Важно је да делујете довољно убедљиво пред вољеном особом. Неко Вам изнанада поставља двосмислена питања која могу врло различито да се тумаче.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам боравак у природи или нека спортска активност.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко не одговара на Ваше захтеве, што додатно компликује пословни договор и очекивања која имате. Избегавајте сваки вид претеривања који нарушава сарадничку атмосферу, посветите пажњу само приоритетним питањима.

ЉУБАВ
Неко Вас одушевљава својим неодољивим шармом и стилом понашања, потребно је да отклоните све емотивне недоумице. Понекад је све много једноставније него што изгледа.

ЗДРАВЉЕ
Уносите више витамина и течности у своју исхрану.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Када боље ускладите своја духовна интересовања са практичним циљевима, очекују Вас позитивни резултати. Понекад ствари посматрате из неке ружицасте перспективе и без жеље да се спустите у свет реалности.

ЉУБАВ
Неко Вас можда наговара да донесете важну емотивну одлуку. Не можете порицати своју одговорност коју имате пред блиском особом.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам витаминска исхрана, избегавајте „лоше навике“.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб