ДруштвоХороскопТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 22. јун 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 22. јун 2022.

Тимочки Зодијак

Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 22. јун 2022. године.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Неко од сарадника тактизира и разрађује пословну стратегију, а Вама преостаје да се бавите практичним аспектима и да преузимете иницијативу. Кад год Вам се укаже нека изненадна прилика прихватите најбољу понуду.

ЉУБАВ
Делујете помало носталгично и сувише размишљате о нечијем одсуству. Осећате емотивни жал за неким пријатним или далеким успоменама.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете своју околину за пословно-финансијске пропусте, превише изговорених речи не доноси решење. Сталожено размислите о свему, употребите своје дипломатске манире и практичну памет.

ЉУБАВ
Партнер за разлику од Вас лакше решава личне или заједничке проблеме. Ипак, Ви не желите да се налазите у нечијој сенци и да прихватите пасивну улогу.

ЗДРАВЉЕ
Подложни сте вирусним инфекцијама.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да оправдате своју улогу или професионалне способности, примените проверену тактику. Немојте дозволити да Вас поколебају нечије речи и почетне компликације. Потребна Вам је позитивна оријентација.

ЉУБАВ
Ваше жеље могу да се остваре, под условом и да делујете довољно инспиративно, заводљиво и сугестивно на вољену особу.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Нема потребе да се упоређујете са својом околином или да улазите у озбиљну расправу. Важно је да испоштујете основна морална начела, уместо да се доказујете пред сарадницима који примењују различите пословне критеријуме.

ЉУБАВ
Претерујете са својим захтевима пред вољеном особом, треба знати осетити чари и уживати у малим стварима. Сачувајте праву меру вредности.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете врло сналажљиво у различитим ситуацијама. Имате добар предосећај. На помолу су сјајни резултати који потврђују Вашу позитивну улогу пред сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико прижељкујете емотивни узлет, учините све што је потребно да привучете нечију пажњу. Увек вреди покушати са неком »добром идејом«.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Са пар добрих потеза, можете да учините више него Ваши сарадници. Придржавајте се правила: да о успеху не треба превише причати, већ треба успешно деловати. Можете да остварите своје намере на различитим странама.

ЉУБАВ
Неко Вас додатно интригира или привлачи Вашу емотивну пажњу, више него што сте спремни да то признате. Делујете сувише тајанствено.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Већину догађаја тумачите на себи својствен начин, упорно игноришете ситуације које се не уклапају у Вашу пословну процену. Нема разлога да одбијате упозорење које Вам упућују блиски сарадници.

ЉУБАВ
Ако партнер нема довољно разумевања за Ваше потребе, питање је коме треба да се обратите за емотивну подршку.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зглобовима.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Делујете сумњичаво и немате довољно поверења у одређене сараднике. Нема потребе да гласно причате о својим пословно-финансијским плановима. Задржите одређену меру опреза, погрешан потез ствара услов за губитак.

ЉУБАВ
Избегавајте ситуације за које немате довољно стрпљења и немојте губити разум у сусрету са једном атрактивном особом.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Наивно верујете у нечију причу и не проверавате нове информације које утичу на завршне резултате у пословној сарадњи. Ипак, губитак са којим се суочавате није од посебног значаја.

ЉУБАВ
Тешко Вам је да се суочите са својим емотивним слабостима и потребна Вам је објективност у мишљењу. Уколико сте слободни, пажљивије анализирајте особу која Вам се допада.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Не треба превише да се оптерећујете нечијом причом или да бринете о својим пословно-финансијским интересима. Околина помаже заједнички успех и неко покушава да Вам обезбеди одређене повластице или боље материјалне услове.

ЉУБАВ
Добар предосећај који имате наговештава узбудљиву забаву или нови емотивни сусрет. Опустите се у нечијем блиском друштву.

ЗДРАВЉЕ
Више шетајте.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Поруку коју добијате можете схватити на различите начине, стога покушајте да сагледате ону позитивну страну. Потребан Вам је додатни ентузијазам и подршка различитих сарадника, како бисте своје обавезе завршили у задатом року.

ЉУБАВ
Морате унапред познавати основна љубавна правила, пре него што прихватите нечију игру завођења или нови изазов.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Потребно је да направите добар избор, али постоје изненадне ситуације које отежавају пословну процену. Обратите пажњу на нечију реакцију. Увек постоји успешнији и лепши део стварности, али до њега се не долази случајно и без добре припреме.

ЉУБАВ
Имате велика очекивања, међутим партнер често прикрива своје намере. Задовољство је када нешто чините у име заједничке радости и среће.

ЗДРАВЉЕ
Почните са рекреацијом.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб