Timočka Timočka
Početna / Vesti / Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.
Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 22. septembar 2020.

Jesen na pragu, zbogom lepom letu… Sunce ulazi u Vagu danas, te ćemo tragati za stabilnošću, harmonijom, mirom i tišinom. Narednih mesec dana u centru će biti odnosi, brakovi, veze i težnja ka ravnoteži u njima. Biće problema oko odluka, jer Vaga je takva, uvek na klackalici, ali uvek željna društva, ne ume da funkcioniše sama. Potrebno joj je druženje, a s Venerom koja inače vlada njome, tragaće se i potencirati lepota i uživanje uz umetnost i kreativnost u svakom obliku. Posvetite se onima koje volite i radite na kvalitetu odnosa sa drugima.

Horoskop

Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.

LJUBAV
Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta Vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.

LJUBAV
Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da Vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV
Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.

LJUBAV
Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje Vam inicijativa kako biste prevazšli trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada Vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno.

LJUBAV
Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot Vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u Vašu procenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.

LJUBAV
Ako partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između Vas stvori novi emotivni zid koji Vas udaljava.

ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego Vaši saradnici ili poslovni konkurenti. O uspehu ne treba previše pričati već treba uspešno delovati na različitim stranama.

LJUBAV
U ljubavnom životu neko Vas sve više uzbuđuje i privlači Vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju Vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da Vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV
Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Nedostaje Vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osećanja, a time nepotrebno provocirate svog partnera.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Stalo Vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi.

LJUBAV
U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni Vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

LJUBAV
Partner za razliku od Vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje Vas dovodi u inferiornu poziciju koja Vas sputava.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
Verujete u onu verziju koja odgovara Vašim potrebama tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na Vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja Vam se dopada ili privlači Vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Možda će Vas zanimati

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 24. oktobar 2020.

Lep trigon Venere i Saturna otvara ovaj vikend i sa sobom donosi mir, stabilnost i …

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 23. oktobar 2020.

Sunce prelazi u znak Škorpiona ovog petka i dan je stvoren za hod ka višim …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica