ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 23. мај 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 23. мај 2021.

Тимочки Зодијак

Квадрат Меркура и Нептуна прети да нам поквари викенд, стога не упуштајте се данас ни у какве преговоре нити полемике, јер ствари су тренутно јако мутне, слика стварности је искривљена, те чекајте да се магла дигне и дођу неки бољи дани… Меркур се креће кроз ретроградну сенку веома споро и уз Нептуна потпуно даје непоуздану слику, па је ова енергија корисна само креативним људима! Сатурн данас креће у ретроградни ход и ставља нас пред самопроцене преиспитивања, недоумице… Сатурн нам сад даје шансу да се вратимо и обновимо градиво, поправимо неке ствари, не и да крећемо у нове подухвате. Биће прилике други пут!

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Сувише исхитрено доносите процену о новој ситуацији на пословној сцени, али на срећу добијате подршку околине. Препустите блиским сарадницима да обаве тежи део посла или да заштите заједничке интересе.

ЉУБАВ
Делујете расположено за неку лагоднију забаву. Партнер спремно одговара на Ваш позив и искрено жели да Вам угоди.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Свесни сте својих утицаја или могућности, као и ограничења која пред Вас постављају одређени сарадници. Ако не можете да остварите све своје намере, важно је да размишљате селективно и да направите листу приоритета.

ЉУБАВ
Нема потребе да изигравате емотивну равнодушност или да користите нове изговоре у друштву вољене особе. Будите искрени пред својим партнером.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна нервоза.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Делујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са Ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Уколико Вам је стало да се разликујете у односу на своје сараднике, морате да прихватите различите реакције и коментаре.

ЉУБАВ
Важно је да учините оно што осећате, јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зглобовима.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко Вам даје до знања да промените своје понашање или да прихватите нова правила у пословној сарадњи. Учините пословни уступак и немојте дозволити да Вас неко кажњава због различитих пропуста.

ЉУБАВ
Партнеру недостаје самопоуздање, а Вама добра воља. Не желите да се упуштате у нову расправу и да понављате познату причу.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете духовито и шармантно. У препознатљивом маниру освајате симпатије на различитим странама или у сусрету са пословним партнерима. Ипак данас се одморите, није дан за посао већ за одмор!

ЉУБАВ
Планирајте нека нова дешавања која могу да задовоље партнерова интересовања. Проведите дан са блиским особама.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Уколико Вас неко опомиње да промените своје понашање или пословне захтеве, прихватите одређени компромис. Избегавајте варијанту екстремног понашања и претерану разметљивост пред сарадницима.

ЉУБАВ
Преосетљиво реагујете на разне ситнице. Постоје ситуације које партнер доживљава на другачији начин. Различито видите свет око себе.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју концентрацију и расположење.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко има позитиван утицај на Ваше стваралачко расположење и активност. Постоји особа која Вас подстиче на креативне промене у изражавању. Нема потребе да оклевате пред новом приликом.

ЉУБАВ
Учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да увеличате своје емотивно задовољство у одабраном друштву.

ЗДРАВЉЕ
Стомачне тегобе.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Неко Вам нуди добру пословну прилику, али истовремено очекује одређену противуслугу. Нема потребе да у Вама превладају негативне емоције, али немојте ни потцењивати нечије интелектуалне.

ЉУБАВ
Важно је да сачувате заједничко поверење и наклоност у сусрету са вољеном особом. Непотребно преувеличавате своје сумње.

ЗДРАВЉЕ
Могућа прехлада.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Имате убедљиву причу, али некоме није стало да истина коју Ви заступате исплива на видело. Нема разлога да очекујете значајну подршку у својој околини. Евентуални сукоб са једном особом може да прерасте у помало непријатну ситуацију.

ЉУБАВ
Будите довољно промишљени у својим изјавама и уздржите се од позирања или театралног понашања пред вољеном особом.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Увек постоји неки заобилазан начин или добра могућност да вешто и ефикасно остварите оно што други не могу. Довољно сте способни да остварите своје пословне намере.

ЉУБАВ
Нема разлога да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Прихватите партнерову идеју без сувишних питања.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте неумереност и импулсивност, опустите се.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко покушава да Вас наведе на своје пословне интересе, али Ви сте довољно мудри и вешто избегавате различите утицаје или наметање туђе воље. На крају показаће се да Ваша пословна тактика доноси бољи успех.

ЉУБАВ
Поново прећуткујете важне детаље о неким догађајима пред својим партнером. Не можете очекивати више од онога што Вам припада.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Погађа Вас нечија неправда или користољубље у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин и без нових сукоба. Изненадите сараднике који очекују супротан ефекат.

ЉУБАВ
Понекад треба искључити разум. Постоји особа која Вас изузетно инспирише и радује. Немојте спутавати своја осећања и емотивне жеље.

ЗДРАВЉЕ
Главобоља.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб