ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 24. април 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 24. април 2022.

Тимочки Зодијак

Квадрат Меркура и Сатурна ову недељу успорава, уноси немир и недоумице у наше мисли, надасве неку апатију. Осећај комплетног умора ума и тела. Тако ослабљеном стању придружују се неки стари страхови и нападају са свих страна. Нема вам друге него да их прихватите када су већ ту и суочите се с њима. Тежак је ово аспект, али проћи ће. Повуците се у осаму и избегавајте скупине људи. Заокупите мисли неким другим темама, бавите се омиљеним хобијем да скренете мисли с црнила. Спавајте. Одморан ум боље се бори од уморног.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Многи Вас критикују, али Ви се држите своје концепције и оданих сарадника. Покушајте да избегнете расправу са особама рођеним у знаку Рибе. Очекујте пословну понуду особе са којом нисте увек били у добрим односима.

ЉУБАВ
Најбоље се осећате када имате утисак да контролишете важне ситуације у приватном животу, мада партнер све чешће уме да Вас изненади. Срећом, нема разлога да бринете.

ЗДРАВЉЕ
Пролазна нервоза.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Имаћете значајну предност у односу на сараднике и ништа нећете препуштати случају. Најважније је да останете доследни својим циљевима.

ЉУБАВ
Лако мењате емотивно интересовање и то највише зависи од Вашег расположења или особа са којима се сусрећете. Умете вешто да се прилагодите ономе што други траже.

ЗДРАВЉЕ
Ојачајте имунитет и уносите што више витамина.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Нико не може да Вас убеди да грешите када је у питању посао у оквиру којег немате довољно искуства. Вероватно ћете успети да нађете нови извор прихода. Близанци и Рак Вас мотивишу у послу.

ЉУБАВ
Очекујете више од онога што партнер може или жели да Вам пружи. Неко од Вас двоје претерује у својим очекивањима и користи погрешне изговоре.

ЗДРАВЉЕ
Највише би Вам пријала релаксација.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Вешто користите своје способности у различитим ситуацијама и не одустајете од пословних визија. Све док имате јасну представу о томе што желите да остварите, можете се надати успеху.

ЉУБАВ
Спремни сте да учините готово све за партнера, али под условом да неко не угрожава Вашу успостављену доминацију и интегритет.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној физичкој форми.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Интелектуалне способности биће пресудне у процени добре пословне прилике која ће Вам бити понуђена. Осећате се добро у друштву дугогодишњих сарадника који Вам пружају подршку.

ЉУБАВ
Чини Вам се да особа до које Вам је веома стало нема довољно разумевања за Ваше емотивне потребе. Али, без обзира на све, покушајте да не утонете у меланхолично расположење.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да одржите добар имунитет.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
У жељи да остварите изузетне пословне резултате пристајете на извесну импровизацију. Понекад без већег ризика нема ни запаженог успеха или ширег одјека међу сарадницима.

ЉУБАВ
Партнера збуњујете емотивним контрастима у реакцијама, честим променама у мишљењу, као и променљивим расположењем. Тешко је следити Ваш ритам када се занесете.

ЗДРАВЉЕ
Позитивно окружење подстиче Ваше расположење.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Обратите пажњу на неке информације које Вам могу скратити пут до успеха. Имате велика очекивања, поготово када је у питању Лав са којим успешно сарађујете већ дуже време.

ЉУБАВ
Задовољство које осећате у нечијој близини може да Вас испуни позитивном енергијом и да помери Ваше субјективне границе. Уживајте у друштву особе која Вам прија.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Стало Вам је да будете запажени на различитим странама и у том смислу користите најјаче адуте који су Вам тренутно на располагању. Велике амбиције понекад доносе предности и позитивну доминацију у односу на сараднике.

ЉУБАВ
Свом партнеру не остављате много простора за слободан избор, али на срећу делујете врло убедљиво. Свесно користите свој шарм у правој мери.

ЗДРАВЉЕ
Бавите се спортом.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Не желите да било ко мења Вашу пословну оријентацију нити да управља Вашим плановима. Умете да остварите оно што желите без обзира на различите компликације које Вас прате.

ЉУБАВ
Не пристајете на емотивне компромисе које Вам партнер предлаже. Међутим, ни сами не знате правац у којем бисте кренули да решавате проблеме у вези.

ЗДРАВЉЕ
Побољшајте физичку кондицију.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Јасно Вам је да понекад у важним ситуацијама не можете довољно да утичете на развој пословних догађаја. Размена идеја и тимски рад увек доносе боље резултате.

ЉУБАВ
Покушавате да оставите утисак као да све функционише беспрекорно, али дубоко у себи потискујете нека емотивна страховања и забринутост.

ЗДРАВЉЕ
Оптерећени сте.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Склони сте претераном детаљисању, али тренутно су Вам потребнија практична решења, а потрудите се и да завршите све што сте започели. Једна Шкорпија предложиће Вам наставак сарадње.

ЉУБАВ
Очекујете позив особе која Вам је изузетно драга и са којом ћете се лако договорити о послу. Али, будите опрезни и покушајте да не мешате посао и емоције.

ЗДРАВЉЕ
Слободно време посветите психолошкој релаксацији.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Налазите се на почетку новог посла који би могао да буде и те како успешан. Потрудите се да учините све што је потребно да остварите тренутни професионални и лични максимум.

ЉУБАВ
Понекад императивно не одустајете од својих емотивних намера, чак и у ситуацији када сви око Вас мисле другачије.

ЗДРАВЉЕ
У овом периоду је најважније да ускладите мисли и осећања.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб