ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 24. фебруар 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 24. фебруар 2021.

Тимочки Зодијак

Још један идиличан дан је пред нама. Цела седмица слаба је по питању аспеката и миран је и овај дан, складна енергија, нема турбуленција. Још један дан савршен за рад на себи, за ослушкивање унутрашњег бића и промене на дубљем нивоу. Читајте књиге о моћи подсвести и друге књиге са сличном тематиком.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Увек постоји неки заобилазан начин или добра могућност, да вешто и ефикасно остварите оно што други не могу. Довољно сте способни да остварите своје пословне намере. Али, нисте довољно убедљиви када одговарате на нечија провокативна питања.

ЉУБАВ
Нема разлога да искушавате нечије стрпљење или емотивну наклоност. Прихватите партнерову идеју без сувишних питања.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Имате „убедљиву причу“, али некоме није стало да истина коју Ви заступате исплива на видело. Нема разлога да очекујете значајну подршку у својој околини. Евентуални сукоб са једном особом, може да прерасте у помало непријатну ситуацију или одређени губитак.

ЉУБАВ
Будите довољно промишљени у својим изјавама, уздржите се од неког вида „позирања“ или театралног понашања пред вољеном особом.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се опустите.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко Вам нуди добру пословну прилику, али истовремено очекује Вашу сервилност или одређену противуслугу. Нема потребе да у Вама превладају негативне емоције, али немојте ни потцењивати нечије интелектуалне или практичне способности.

ЉУБАВ
Важно је да сачувате заједничко поверење и наклоност у сусрету са вољеном особом. Непотребно преувеличавате своје сумње.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати здравог сна.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко има позитиван утицај на Ваше стваралачко расположење и активност. Постоји особа која Вас подстиче на креативне промене у изражавању. Нема потребе да оклевате пред новом приликом, покажите да у Вама постоји добра воља.

ЉУБАВ
Учините све што је потребно да привучете нечију пажњу или да увеличате своје емотивно задовољство у одабраном друштву.

ЗДРАВЉЕ
Могућа прехлада.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Уколико Вас неко опомиње да промените своје понашање или пословне захтеве, прихватите одређени компромис. Избегавајте варијанту екстремног понашања и претерану разметљивост пред сарадницима.

ЉУБАВ
Преосетљиво реагујете на разне ситнице, постоје ситуације које партнер доживљава на другачији начин. Различито видите свет око себе.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Понестаје Вам смисао за дипломатијом, када се суочавате са особама које без пардона оспоравају Ваше способности. Важно је да прећутите ситуације, које могу да се схвате или тумаче на погрешан начин.

ЉУБАВ
Уколико Вас неко упорно критикује то можда представља добру тему за размишљање или преиспитивање, али не и повод за нову емотивну расправу.

ЗДРАВЉЕ
Укоченост.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко Вам даје до знања да промените своје понашање или да прихватите нова правила у пословној сарадњи. Учините пословни уступак и немојте дозволити да Вас неко кажњава због различитих пропуста.

ЉУБАВ
Партнеру недостаје самопоуздање, а Вама добра воља. Не желите да се упуштате у нову расправу и да понављате познату причу.

ЗДРАВЉЕ
Слободно време посветите психо-физичкој релаксацији.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Делујете нестрпљиво, али додатна иницијатива са Ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Уколико Вам је стало да се разликујете у односу на своје сараднике, морате да прихватите различите реакције и коментаре.

ЉУБАВ
Важно је да учините оно што осећате, јер избор погрешне улоге на крају оставља лош утисак пред блиском особом.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте неумереност, опустите се након напорних ситуација.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Свесни сте својих утицаја или могућности, као и ограничења која пред Вас постављају одређени сарадници. Ако не можете да остварите све своје намере, важно је да размишљате селективно и да направите листу приоритета.

ЉУБАВ
Нема потребе да изигравате емотивну равнодушност или да користите нове изговоре у друштву вољене особе. Будите искрени пред својим партнером.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Сувише исхитрено доносите процену о новој ситуацији на пословној сцени, али на срећу добијате подршку околине. Препустите блиским сарадницима да обаве тежи део посла или да заштите заједничке интересе.

ЉУБАВ
Делујете расположено за неку лагоднију забаву. Партнер спремно одговара на Ваш позив и искрено жели да Вам угоди.

ЗДРАВЉЕ
Улепшајте своје расположење, посветите пажњу ведријим садржајима.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Погађа Вас нечија неправда или користољубље у пословној сарадњи. Медјутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин и без нових сукоба. Изненадите сараднике који очекују супротан ефекат.

ЉУБАВ
Понекад треба искључити разум, постоји особа која Вас изузетно инспирише и радује. Немојте спутавати своја осећања и емотивне жеље.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам неки вид спортске активности.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко покушава да Вас наведе на своје пословне интересе, али Ви сте довољно мудри и вешто избегавате различите утицаје или наметање туђе воље. На крају показаће се да Ваша пословна тактика доноси бољи успех, него критеријуми које користе Ваши сарадници.

ЉУБАВ
Поново прећуткујете „важне детаље“ о неким догађајима пред својим партнером. Не можете очекивати више од онога што Вам припада.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам витаминска исхрана и више течности.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб