ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. април 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. април 2021.

Тимочки Зодијак

Конјункција Меркура и Венере на самом почетку седмице доноси нам отвореност у љубави, исказивање емоција, љубавне поруке, љубавне мисли директно упућене драгој особи или некоме кога симпатишете, речи теку спонтано и имају магичну моћ с овом конјункцијом, све пршти од комплимената и даривања. Креативци, уколико вам је требао стимуланс да бисте неког освојили, а несигурни сте, с овом енергијом нећете промашити, стога храбро у освајање!

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Пажљивије анализирајте своју околину и немојте дозволити да Вас неко подстиче на ривалске односе. Пословни ризик у овом тренутку представља погрешан избор и доноси само неко привидно олакшање.

ЉУБАВ
Претерујете у својим очекивањима пред вољеном особом. Неко не жели да Вам детаљније објашњава своје поступке или да Вам полаже све своје „рачуне“.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Налазите се у прилици да тестирате своје интелектуалне или практичне способности, учините све што је у Вашој моћи да оставите добар утисак. Ваши планови могу да се остваре на релативно лак начин и на заједничко задовољство.

ЉУБАВ
Јасно Вам је да не можете добити све оно што емотивно прижељкујете, али још увек не знате и на који начин бисте могли да уживате у свему ономе што имате.

ЗДРАВЉЕ
Могућа температура.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Могуће је да се све налази у Вашим рукама, али под условом да реагујете у најбољем тренутку или у складу са заједничким правилима о успешном пословању. Нема разлога да сумњате у своје способности и искуство.

ЉУБАВ
Уколико Вас муче неке љубавне дилеме, размислите шта чини главни повод за Вашу несигурност. Немојте унапред оптуживати свог партнера како бисте наводно заштитили себе.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреде.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Неко Вама подстиче креативну радозналошт и жељу за новим сазнањима. Ваши циљеви су достижни уз правилно расуђивање.

ЉУБАВ
Немојте дозволити да Вам недостају маштовитост или емотивна инспирација. Партнер будним оком прати Ваше кретање и понашање.

ЗДРАВЉЕ
Улепшајте свој изглед, као подстицај за добро расположење.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Превише сте окупирани различитим пословним или друштвеним обавезама и чини Вам се да неко други добија шире привилегије. Уколико Вам смета нечије понашање, потрудите да заведете принцип равноправности или фер-плеј у пословном односу.

ЉУБАВ
Потребан Вам је добар емотивни подстицај или особа која може да разуме Ваше идеје. Не можете да се задовољите садашњом позицијом коју имате.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Полазите од неких погрешних информација или од лажне слике коју имате о једној особи, тако да пословни неуспех представља логичан след догађаја. Морате имати више храбрости и самопоуздања.

ЉУБАВ
Боље је да своје мисли усмерите ка вољеној особи, него да се сувише заносите посматрањем различитих особа са стране.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко Вас подсећа на ружне догађаје из прошлости или на неке неизмирене рачуне, које бисте радо желели да заборавите. Све се своди на принцип узимања или давања, оно што добијате има велику цену и захтева извесно одрицање.

ЉУБАВ
Неко Вас изненада доводи пред ново емотивно искушење. Препустите се својим осећањима, пратите унутрашњи ритам и поступите онако као што сматрате да је најбоље.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се опустите.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Понестаје Вам смисао за дипломатијом, када се суочавате са особама које без пардона оспоравају Ваше способности. Важно је да прећутите ситуације, које могу да се схвате или тумаче на погрешан начин.

ЉУБАВ
Уколико Вас неко упорно критикује то можда представља добру тему за размишљање или преиспитивање, али не и повод за нову емотивну расправу.

ЗДРАВЉЕ
Укоченост.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Нема потребе да дајете званична обећања, нарочито ако Вас неко упорно наговара да прекорачите своја овлашћења.

ЉУБАВ
Боље је да задржите оно што имате него да се осврћете у правцу особе која изгледа сувише провокативно.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам рекреација, као рецепт за добро расположење.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Избегавајте непознате ситуације или сараднике који својим понашањем ремете Вашу концентрацију. Већину радних обавеза можете да завршавате на рутински начин. Нема потребе да се расправљате са неистомишљеницима.

ЉУБАВ
Уколико Вам се чини да наилазите на хладан емотивни пријем у нечијем друштву, размислите о својим поступцима као потенцијалним манама. Могуће је да сте негде погрешили у процени.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Сусрет са одређеним сарадницима лако може да прерасте у неку непријатну ситуацију, важно је да правилно заштитите своје пословне интересе. Поставите јасну границу до које сте спремни да преузмете пословну одговорност.

ЉУБАВ
Понекад одређене „ситнице“ у понашању или поступцима више откривају, него реченице које се упорно понаваљају. Пажљивије анализирајте понашање вољене особе.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Имате довољно смелости да кажете оно што мислите пред својом околином, али могуће је да се то лоше одрази на Ваш пословни статус. Потребно је да покажете и одређене дипломатске манире у пословним сусретима.

ЉУБАВ
Уколико Вам је стало да утичете на партнерово мишљење, употребите „мало лукавства“ како бисте деловали довољно убедљиво. Важно је да у свему сто чините сачувате праву меру укуса.

ЗДРАВЉЕ
Потрудите се да ускладите своја интересовања или потребе.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб