ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. новембар 2020.

Тимочки Зодијак

Помало незгодан дан са енергијом која доноси нестрпљивост, успут и многе грешке у корацима уколико се не буде припазило. Месец у Овну је данас у конјункцији са Марсом и у квадрату са Плутоном и Јупитером. Овај дан је ипак под заштитом Јупитера и стога је веома продуктиван. Савет од особе са искуством или неког старијег данас вам може добро доћи, стога не устручавајте се да питате све што вас занима.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Скорашњи догађаји могли би донети проблеме, а ако не обратите пажњу на међуљудске односе, конфузија се може појачати. Одложите све послове који нису хитни и покушајте да се вратите у форму.

ЉУБАВ
Неке Ваше исхитрене реакције би могле збунити Вашег партнера. Слободним Овновима звезде саветују да припазе да због преосетљивости не наруше један пријатељски однос.

ЗДРАВЉЕ
Покушајте да се опустите и одморите.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Могуће су потешкоће да се фокуситаре и усресредите на послове и обавезе. Ако желите успех, требало би да будете одлучнији и да јасно видите себе на циљу.

ЉУБАВ
Ако одлучите да већи део времена проведете у друштву партнера, сигурно нећете погрешити. Слободни Бикови би требало да размисле о својим циљевима и шта тачно желе да постигну на емотивном плану.

ЗДРАВЉЕ
Обратите више пажње на имунитет.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Ваша интуиција ће Вам непогрешиво показати пут ако будете спремни да застанете и ослушнете своје емоције. Избегавајте сарадњу са осетљивим особама.

ЉУБАВ
Следе Вам романтични тренуци са партнером, посебно ако се одлучите за кратко путовање. Слободним Близанцима звезде сугеришу да искористе енергију коју имају за унапређење емотивног живота.

ЗДРАВЉЕ
Унесите више витамина у своју исхрану.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Свакодневне активности Вам неће ићи од руке, па се усресредите на оно што Вам прија. Дајте све од себе да енергију коју имате користите више за себе него на колеге.

ЉУБАВ
Покушајте да у односу са партнером делујете позитивније. Слободни Ракови би уз већу дозу смелости и одважности могли остварити боље резултате на сентименталном плану.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Лако бисте могли да упаднете у конфликте. Покушајте да проблеме решите без превелике помпе. Избегните пословне састанке ако можете.

ЉУБАВ
Подела послова може бити добро решење да избегнете сукоб са партнером. Слободним Лавовима неће пријати друштво особе која покушава да им наметне своју вољу, па би било боље да заобиђу непотребне конфликте.

ЗДРАВЉЕ
Добро се наспавајте.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Ви сте заслужни за то како се осећате, па не пропустите прилику да себи улепшате посао. Не журите ако желите да у свом послу укључите и неки нови вид сарадње.

ЉУБАВ
Неки догађаји унутар породице могли би изгледати као да ће се отети контроли, али Ви имате довољно снаге и умећа да то спречите. Ако сте слободан припадник знака, уверићете се да сте на добром путу када је реч о Вашем емотивном животу.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се повреда.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Наоружајте се стрпљењем и избегните да преузмете било какав ризик. Тактизирајте док не будете спремни да донесете одлуку.

ЉУБАВ
Један члан породице би могао да Вас избаци из такта, али припазите да та ситуација не наруши и однос који имате са партнером. Слободне Ваге би требало да избаце несигурност из свог модела понашања.

ЗДРАВЉЕ
Могућа је напетост.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Што због изненадних догађаја, што због Ваше амбиције, успећете да искористите новонасталу ситуацију. Изненадни сусрет са једном особом би могао да Вам отвори нове пословне могућности.

ЉУБАВ
Пратиће Вас успех у свему што будете радили или организовали са својим партнером. Слободним Шкорпијама могуће су неочекиване промене на емотивном плану.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе добро расположење и ведар дух.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Ако сте себи наметнули нереалне и превелике циљеве, они би сада могли да се окрену против Вас. Уколико не нађете меру и ако претерате са радом, могли бисте имати здравствених последица.

ЉУБАВ
Окрените све на шалу ако желите да партнер примети да неке ствари треба да промени. Слободним Стрелчевима следи могућност да их близак пријатељ позове у провод.

ЗДРАВЉЕ
Исцрпљеност Вас може довести до здравствених проблема.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
У доброј сте форми када је посао у питању, па ћете имати успеха у свему што радите. Могући су неспоразуми, па покушајте да не доносите пребрзо закључке.

ЉУБАВ
У поподневним часовима бићете у бољем расположењу према партнеру, па је могуће да вече проведете у романтичној атмосфери. Слободни Јарчеви су спремни на акцију када је друштвени живот у питању.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте ситуације у којима осећате психолошки притисак.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Најбоља ствар коју можете урадити за себе је да се опустите и пустите да све тече својим током. Веће су Вам шансе за успех ако Ваше обавезе поделите и са другима.

ЉУБАВ
Ако имате прилику да проведете поподне са породицом, немојте је пропустити. Слободне Водолије би могле својим наизглед хладним ставом привући једну особу и учинити да се заљуби у њих.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Бићете инспирсани за креативне послове. Покушајте да у свему сагледате позитивну страну и самим тим десиће се промене на боље.

ЉУБАВ
Могли бисте успешно да завршите једну активност у дому коју сте још раније започели заједно са партнером. Слободним Рибама позив за дружење могао би доћи са више страна и то ће учинити да будете веома заузети.

ЗДРАВЉЕ
Чуваје се прехладе.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб