ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. октобар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 26. октобар 2020.

Тимочки Зодијак

Лагано се примичемо крају и овог месеца, а данашњи дан нека буде у знаку одмора и уживања у лепим тренуцима, јер нема ништа новог нити значајног да се дешава међу планетама, стога искористите мировање аспеката да обновите енергију и приуштите себи нека мала задовољства која живот чине лепшим.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Мораћете да прихватите нечији утицај и да боље прилагодите свој стил у складу са захтевима које имају Ваши сарадници.

ЉУБАВ
Лепршавост у Вашем расположењу подстиче и Вашег партнера на активнију улогу у креирању заједничких планова. Узајмано разумевање доноси много радости.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Све се своди на правилно опажање и на добру реакцију. Ускладите своје жеље и могућности по уходаном обрасцу пословања.

ЉУБАВ
Лакше Вам је да свет око себе посматрате из помало ружичасте перспективе у очекивању да ће се ствари у Вашем животу решити саме по себи.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Од Вас се очекује да учините више од других што Вам у одређеном смислу ласка, али Вас и додатно исцрпљује. Није лако сачувати индивидуалност и неке корисне контакте које имате међу сарадницима.

ЉУБАВ
Понекад треба потиснути осећања како бисте јасније сагледали све могућности и увидели добро решење.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са кожом.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Ваша аналитичка нарав постаје и важан адут пред сарадницима. Имате добру моћ запажања и умете да процените критеријуме који утичу на крајњи исход у догађајима на пословној сцени.

ЉУБАВ
Неразумевање у односу са партнером највише илуструје различитост у мишљењу, ипак увек постоји начин да ускладите своје жеље и могућности.

ЗДРАВЉЕ
Више се рекреирајте.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ваше идеје не доносе очекивану реакцију међу сарадницима, размислите о алтернативном решењу. Важно је да осмислите добру стратегију како бисте испробали различите пословне могућности.

ЉУБАВ
У тренутку емотивног заноса или одушевљења, спремни сте да заборавите на све друго што Вас додатно оптерећује. Усмерите своју пажњу на блиску особу.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Стало Вам је да се придржавате одређеног протокола у пословању и осећате додатну сигурност у познатим ситуацијама. Међутим, околности на пословној сцени се мењају брже него што то желите и претпостављате.

ЉУБАВ
Још увек нисте спремни да се суочите са неким емотивним дилемама које Вас муче. Несвесно одлажете тренутак одлуке и изјашњавања пред блиском особом.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са видом.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Испуњени сте позитивном енергијом и жељом за доказивањем. Немојте дозволити да Вам промакне добра пословна прилика, налазите се у позицији да остварите двоструки успех.

ЉУБАВ
Обратите пажњу на изненадне сусрете. Неко ће Вас инспирисати на нову емотивну радост.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Оно сто замислите у стању сте лако и да остварите. Понекад треба ослушкивати реакцију или коментаре сарадника, јер другачији приступ проблему проширује Ваше сазнање.

ЉУБАВ
У односу са блиском особом осећате задовољство, учините све што је потребно да спојите лепо са корисним. Ускладите своје мисли и осећања како бисте уживали на посебан начин.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Имате занимљиве идеје и потребу да остварите бољу пословну позицију међу сарадницима. Понекад блиц процена представља значајну предност у доношењу нових одлука, ослоните се и на своје инутитивно опажање.

ЉУБАВ
Партнер има поверење у Ваше способности и препушта Вам да доносете одлуку у заједничко име. Не желите да Вас неко превише обавезује, посебно када делујете несигурно.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са варењем.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Покушавате да промените свој модел понашања, али осећате и потребу да Вас неко подржи у пословним визијама које имате. Расположење међу сарадницима варира, потребно је да осмислите добар наступ.

ЉУБАВ
У емотивном смислу најбоље је да све иде у своје време, не можете одмах утицати на партнерову одлуку. Учините нешто што ће оставити велики и посебан утисак на блиску особу.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Прижељкујете бољу пословну прилику и умете да наметнете своје ставове пред сарадницима. Не заборавите да истакнута или лидерска позиција, захтева додатну упорност и већи степен одговорности.

ЉУБАВ
Лепо је када се налазите у друштву особе која испуњава Ваша емотивна очекивања. Занос који осећате најављује ново емотивно задовољство или прилику да уживате у нечијој близини.

ЗДРАВЉЕ
Могућност прехладе.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Желите да занемарите неке неугодне ситуације, али увек постоји неко ко Вас подсећа или опомиње на листу радних обавеза. Избегавајте доказивање пред сарадницима који користе другачије пословне критеријуме.

ЉУБАВ
Партнер има битан утицај на Ваше расположење, посебно када Вас изненада преплави осећај несигурности или наглашена сентименталност. Све је лепше када то делите са драгом особом.

ЗДРАВЉЕ
Лоша циркулација.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб