Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 28. август 2020.
Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 28. август 2020.

Петак је пред нама, а с њим нам не стижу битнији аспекти, те је ово дан за релаксацију. Период иза нас био је осцилирајући што се тиче дешавања, тежак квадрат с којим је започела седмица, па преко лепог тригона, тако да су нам снаге на измаку и време је да се опустимо, пунимо батерије и испланирамо дешавања за викенд.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Сувише форсирате личне циљеве, тако да Ваши сарадници реагују на различите начине. Неко поштује Ваше способности, али не одобрава поступке.

ЉУБАВ
Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви. Пре или касније све ће доћи на своје место јер време је на Вашој страни.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Заокупљени сте новим информацијима и упорно покушавате да приведете крају посао који Вас умара. Важно је да одржите добар пословни ритам. Немојте дозволити да губите драгоцену енергију.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом повремено делујете забринутије него што је то потребно. Покушавате да одложите неке од догађаја који нису у потпуности по Вашој мери или укусу.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Очекује Вас ново искуство у сусрету са сарадницима. Важно је да своје идеје пласирате на право место тако да сви око Вас буду срећни и задовољни.

ЉУБАВ
Ако Ваш партнер има другачије ставове, контролишите своје афекте и негативне страсти у љубавном односу. Немојте дозволити да Вас неко наведе на погрешно понашање.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Умете да осмислите задовољавајући одговор за своје сараднике или неко ефикасно решење за различите ситуације. Околина поштује Ваше мишљење и резултате.

ЉУБАВ
Прати Вас романтично расположење. Нечије присуство у Вама покреће лавину позитивне енергије и осећања. Подстичите код себе маштовитост у изражавању према партнеру.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Налазите се пред новом пословном дилемом. Ваша одлука може да делује корисно, али подстиче и негативне коментаре у сарадничким круговима. Избегавајте такмичарске ситуације.

ЉУБАВ
Сусрет са једном особом за сада више подсећа на игру емотивног прикривања и тестирања, него на искрену размену осећања. Имате нове дилеме.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Ваша основна интересовања су практичне природе. Зато, своју пажњу превасходно усмеравате на материјалне резултате или на послове који доносе корист.

ЉУБАВ
Изгледа да партнер нема намеру да стрпљиво чека на Вашу одлуку већ преузима неки изненађујући корак и потребну иницијативу. Логично, све има своју цену.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Потребно је да рашчистите са својим пословним дилемама или са неким непријатним догађајима из блиске прошлости. Нема разлога да се понашате као превелики оптимиста у сусрету са сарадницима.

ЉУБАВ
Партнер почиње јасно да негодује због Вашег понашања. У односу са вољеном особом ипак не можете добити баш све што очекујете.

ЗДРАВЉЕ
Нервозни сте.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Имате неки добар предосећај и довољно енергије да остварите скоро све своје замисли. Не треба да обраћате пажњу на различите коментаре. Нечије примедбе не могу да умање смисао Вашег успеха.

ЉУБАВ
Пренесите своју емотивну инспирацију и добро расположење на блиску особу. Уколико то заиста желите, умећете да делујете врло заносно и неодољиво.

ЗДРАВЉЕ
Нисте у кондицији.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
У решавању нових пословних дилема употребите своје искуство или практичне способности. Уколико Вам је стало да се разликујете од других, будите довољно ефикасни и убедљиви пред сарадницима.

ЉУБАВ
Стало Вам је да привучете нечију емотивну пажњу. Преостаје Вам да употребите своје заводничке манире и да осмислите оригиналан наступ у друштву.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Делујете самоуверено у различитим ситуацијама и стало Вам је да докажете своје професионалне способности на делу. Ипак, постоји део истине који мудро прећуткујете.

ЉУБАВ
Немојте давати нека превелика обећања у убеђењу да је то привремени израз емотивног олакшања. Будите за нијансу искренији или праведнији према вољеној особи.

ЗДРАВЉЕ
Пад имунитета.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Имате лош предосећај у вези са неким сарадницима и зато смишљате алтернативно решење. Показаће се да имате добру процену и да ћете се избавити из неповољне ситуације.

ЉУБАВ
Можда то не примећујете, али Ваши поступци директно утичу на нечије емотивно расположење или на нове одлуке. Не можете заваравати свог партнера понављањем исте приче.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Прихватите савремене идеје које отварају нове пословне могућности. Угледајте се на нечије знање и мудрост. Пословни успех и лично задовољство произилазе из заједничког договора.

ЉУБАВ
Уживајте у лепим стварима које имате или Вам се нуде као неке нове могућности. Неко Вас подстиче на добро расположење и на креативно изражавање.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Можда ће Вас занимати

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 20. новембар 2020.

Данашњи дан је за одмор и релаксацију након претходног периода који је био више него …

Тимочки Зодијак

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 19. новембар 2020.

Ово је један веома активан дан који најављује могућности за нека велика дешавања. Крајем дана …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница