ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 28. новембар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 28. новембар 2020.

Тимочки Зодијак

Тек један аспект данас пред нама, а то је секстил егзалтираног Месеца у Бику и Нептуна у Рибама. Ово је савршен дан за релаксацију – дубоку, уживање у малим и великим задовољствима. Ово је Сатурнов дан и сјајно време за неки поклон себи у виду неког опуштања путем масаже или комплетне понуде неког угодног спа центра. Уживајте у лепотама ствари које доноси живот.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Уколико Вам је стало да пронађете излаз из неких компликованих ситуација, употребите лично искуство. Важно је да се правилно дистранцирате од особе која има сумњиве намере.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом нема потребе да смишљате нове или лажне изговоре који делују неубедљиво. Искреност је кључ за врата добре везе!

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Делујете самоуверено и имате добар предосећај да се опробате у новим пословним ситуацијама. Важно је да следите своје инстинкте, али и да се ослањате на практично искуство.

ЉУБАВ
Неко Вам шаље позитивне сигнале и са нестрпљењем очекује Ваше присуство. Уживајте у разноврсним емотивним контактима који Вас испуњавају великим задовољством.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико Вас неко опомиње да промените своје критеријуме и захтеве у пословној сарадњи, размислите о доброј сугестији. Свака корисна информација треба да Вас приближи успешним резултатима.

ЉУБАВ
Склони сте претеривању у понашању. Преосетљиво реагујете на различите ситнице. Недостаје Вам нечије разумевање и емотивна подршка.

ЗДРАВЉЕ
Преосетљиви сте.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Налазите се пред новом пословном дилемом. Покажите да имате довољно моралне храбрости и прихватите одговорност за своје поступке.

ЉУБАВ
Осећате емотивну несигурност и тражите неко мирније уточиште да добро размислите о свему. Ускладите своје мисли и осећања.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Ваше идеје не значе много, уколико не добијате нечију гаранцију или подршку у кругу сарадника. Успешни резултати подразумевају заједничко поверење и дугорочнију сарадњу.

ЉУБАВ
Делујете напето и узнемирено. Забрињавају Вас љубавне дилеме или лош предосећај у вези са једном блиском особом.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете нестрпљиво, али појачана иницијатива са Ваше стране не доноси позитивне резултате и нечију наклоност. Сарадници очекују да прихватите одређене уступке.

ЉУБАВ
Важно је да учините оно што осећате и то ће Вам донети велико олакшање. Нема разлога да бирате улогу која Вам не одговара.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам релаксација.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Стало Вам је да оставите добар утисак на сараднике. Уз бриљантну интелигенцију покажите својој околини да поседујете и друге особине које откривају Вашу емотивну страну личности.

ЉУБАВ
Планираје неку интересантну или романтичну забаву у двоје. Опустите се у блиском друштву и уживајте у свом свету интиме.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са грлом.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Погађа Вас неправда у пословној сарадњи. Међутим, важно је да се ствари завршавају на добар начин. Довољно сте умешни да превазиђете пословне неспоразуме и конфликтне ситуације.

ЉУБАВ
Понекад треба искључити разум, јер постоје ствари или догађаји које не можете објашњавати само на основу логичних правила. Нека Ваша осећања проговоре.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се растеретите сувишних брига.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Располажете са убедљивим доказима, али некоме од сарадника није стало да истина исплива на видело. Немојте очекивати претерану подршку у својој околини.

ЉУБАВ
Сувише Вас погађа нечије понашање или изненадна одлука. Трудите се да сачувате присебности духа и да потиснете своје емотивно нерасположење.

ЗДРАВЉЕ
Болови у леђима.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Недостају Вам одређени дипломатски манири и више тактичности у сусрету са сарадницима. Ипак, нема разлога да Вас неко оптужује за неуспех у пословним преговорима.

ЉУБАВ
Чини Вам се како узалуд размишљате о неком романтичном сусрету или о погрешној особи која није у Вашем емотивном домету.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Претерујете са својим амбициозним плановима и у жељи да се доказујете на различитим странама. Очекују Вас негативни коментари или примедбе због одређених поступака.

ЉУБАВ
Неспоразуми који Вас прате у дијалогу са блиском особом нису безначајни, али нису ни тема коју треба упорно понављати. Опустите се.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са зглобовима.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Многе околности ће почети да се мењају, а Вашим грчевитим држањем за оно што тренутно имате можете да пропустите многе прилике за позитивну промену и напредак.

ЉУБАВ
Понекад постављате велике захтеве пред вољену особу. Нема потребе да се осећате несигурно и да потискујете истину у љубавном дијалогу.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте нездраву храну и лоше навике.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб