ДруштвоХороскопТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. јул 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. јул 2022.

Тимочки Зодијак

Сазнајте како су вам звезде наклоњене и прочитајте ваш дневни хороскоп за 4. јул 2022. године.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Интересују вас конкретни пословни резултати, а не опширни планови или преговори. Уколико вам је стало да решите своје дилеме, преостаје вам да преузмете ствари и контролу у своје руке. Слободно покрените иницијативу.

ЉУБАВ
Пратите свој унутрашњи глас или предосећаје које имате у сусрету са блиском особом. Иако постоје одређене дилеме, не сумњате да ће ваше срце направити добар избор.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Нема разлога да оптужујете друге за свој пословни неуспех или да се понашате неправедно према сарадницима. Налазите се под притиском и тежим околностима, али то вам не даје за право да занемарите своје редовне обавезе.

ЉУБАВ
Имате утисак да партнер упорно прикрива неке детаље истине које бисте желели да чујете и што додатно утиче на вашу сумњичавост или на нерасположење.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Неко вас индиректно наводи на погрешан избор или на прикривање истине. Постоје ствари које чините у тајности или мимо нечијег знања и то лоше утиче на вашу концентрацију. На крају, потребно је да преузмете одговорност за своје поступке.

ЉУБАВ
У односу са блиском особом избегавајте нову расправу и ривалство. Увек постоји могућност да ускладите своја интересовања и жеље колико год да се у њима разликујете.

ЗДРАВЉЕ
Нађите начин да се опустите.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
У договору са сарадницима је потребно да остварите сагласност у уважавању различитих интересовања или практичних циљева. Нове догађаје на пословној сцени прихватите у оптимистичком стилу.

ЉУБАВ
Постоје нека питања која се поступно решавају или тајне које се откривају само кроз заједнички однос. Решавајте дилеме искључиво у блиском сусрету са драгом особом.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Понекад вам недостаје самопоуздање и самисао за практичном оријентацијом, али увек постоји неко заобилазно решење. Обратите пажњу на нове информације. Важно је да удружите своје инетересе са провереним сарадницима.

ЉУБАВ
Довољно је да видите осмех задовољства на лицу драге особе како бисте осетили нову креативну инспирацију или занос.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте више течности.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
На вама је да оправдате свој пословни углед или поверење у сусрету са сарадницима. Понекад различите обавезе представљају велики психолошки терет, али не и изговор за неиспуњена обећања. Прихватите користан савет.

ЉУБАВ
Покажите да имате довољно поверења у блиску особу посебно када се то од вас очекује. Не заборавите да први утисак уме лако да превари. Ослоните се на своја осећања.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко оспорава ваше идеје или утицај који имате у пословним круговима. Будите промишљени и немојте дозволити да се то негативно одражава на ваше расположење. Са неколико добрих потеза можете решити своје проблеме.

ЉУБАВ
Изненадите вољену особу не неки несвакидашњи начин. Ако имате довољно маште, све је могуће променити у позитивном правцу. Нема разлога да одустајете од својих добрих намера.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Имате помало лош предосећај у ишчекивању на расплет неких догађаја на пословној сцени или на сусрет са одређеним сарадницима. Зато, избегавајте сумњиве понуде и експерименталне ситуације.

ЉУБАВ
Посветите пажњу неким породичним темема или особи која уме да делује врло позитивно на ваше расположење. Тренутно вам је потребно не само нечије присуство већ и емотивна подршка.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Имате добре идеје, али нажалост, ваша околина као да нема довољно слуха да вас подржи. Због различитих правила и пословних интереса, пожељно је да прихватите компромисну варијанту као најбоље решење.

ЉУБАВ
У односу са вољеном особом будите довољно маштовити и заводљиви докле год не осетите заједничко задовољство. Уживајте у свом свету интиме.

ЗДРАВЉЕ
Проводите више времена на свежем ваздуху.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Имате утисак да околина нема довољно разумевања за ваше потребе или интересовања. Ипак, немојте доносити закључак на основу првог утиска. Сачекајте да вам неко званично саопшти своју одлуку о сарадњи.

ЉУБАВ
Немојте занемарити своје емотивне дилеме. Између вас и партнера повремено провејава заједничко неповерење и нова питања.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Идеја или посао који сте одабрали представља добар избор. Очекује вас успех у сарадњи са једном старијом особом. Покрените иницијативу у различитим правцима како бисте остварили комбинацију пословног успеха и личног задовољства.

ЉУБАВ
Радују вас нови догађаји који вас прате или расположење које препознајете код блиске особе. Слободно изразите своја осећања како бисте добили прави одговор.

ЗДРАВЉЕ
Почните са вежбањем.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Неко у вама подстиче креативну радозналост и жељу за новим сазнањем. Обратите пажњу на корисне информације и прихватите позитиван утицај. Покажите својим сарадницима да имате озбиљне намере и јасне циљеве.

ЉУБАВ
У друштву вољене особе немојте дозволити да вам недостаје маштовитост или љубавна инспирација као добар подстицај за низ нових ситуација у којима обоје можете да уживате.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб