ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. мај 2022.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 4. мај 2022.

Тимочки Зодијак

Време је за добре аспекте, данас је Јупитер у секстилу са Плутоном, али и Марс прави секстил са Ураном! Најпре да видимо шта на то стиже с првим, то је време великих дешавања, коренитих промена, почевши од нас самих изнутра, а потом као такви утицаћемо на свет око себе. Све почиње од појединца, свака промена и свако дешавање. Плутон је ту да задре дубоко и одради тежи посао, док Јупитер шири видике, а удружени заједно доносе велике промене на свим пољима. Секстил Марса и Урана покреће на акцију, разбија рутину и жуди за авантуром. Јавља се жеља за квалитетнијим начином живота и остављањем неких лоших навика и порока.

Хороскоп

Дневни xороскоп: Ован

Дневни xороскоп: ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Спремни сте на нове изазове, па ћете се максимално за њих припремити. Све док Вас нико не спутава, осећате право благостање.

ЉУБАВ
Данас сте јако лепи, и себи и другима, и осећате се некако слободно. Партнер Вас обожава, док ће слободни данас бити на мети посматрача.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни xороскоп: Бик

Дневни xороскоп: БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
На пословном плану нове прилике и нове промене, али слушајте само себе. Не очекујте подршку од особа рођених у знацима: Рибе и Близанци.

ЉУБАВ
На љубавном плану сте својеглави и преаналитични. Опустите се данас, немате разлога да се оптерећујете чињеницама које не можете да промените.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни xороскоп: Близанци

Дневни xороскоп: БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Данас сте великодушни, према томе немојте бити сумњичави. Избегавајте особе рођене у знаку Шкорпије, пријају Вам особе у знаку Близанаца.

ЉУБАВ
Слободни ће данас осећати још већу потребу за заједништво, али на конкретном плану радите премало. Заузети ће уживати у топлини дома.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са синусима.

Дневни хороскоп: Рак

Дневни хороскоп: РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Новом пословном плану сте спремни да идете у сусрет. Стари контакти ће покушати да допру до Вас. Желите да коначно видите право стање свих предходних напора.

ЉУБАВ
Љубав Вам је верна, али по мало губи стрпљење. Не слушајте ниједну особу рођену у знаку Девице данас за савет, нарочито не љубавни.

ЗДРАВЉЕ
Проблеми са дисајним путевима.

Дневни хороскоп: Лав

Дневни хороскоп: ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Данас је могућ добитак, па се немојте унапред бринути јер можете донети погрешан закључак. Расправе Вам данас неће никакву корист донети, имајте мало стрпљења.

ЉУБАВ
На љубавном плану – превелики број пребрзих мисли, Ваш партнер очекује више осећања. Слободни ће данас бити спремни на акцију.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп: Девица

Дневни хороскоп: ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Спремни сте на компромис и дипломатско решење. Међутим, све иде превише споро за Вас. Данас сте пуни енергије, и не дозвољавате да Вас нико гуши.

ЉУБАВ
Данас Вам је партнер невероватно привлачан. Ако сте слободни, данас се одморите, останите код куће, погледајте неки добар филм!.

ЗДРАВЉЕ
Болови у згобовима.

Дневни хороскоп: Вага

Дневни хороскоп: ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Данас не доносите никакве одлуке, сачекајте да чујете прво новости од колега са посла. Иако сте пуни енергије, делује Вам да Вас нон стоп неко блокира.

ЉУБАВ
Решили сте срећу да потражите сами. Заузете Ваге ће данас бити веома пажљиве и креативне. Припазите се да том креативношћу не направите себи неки проблем.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се добро.

Дневни хороскоп: Шкорпија

Дневни хороскоп: ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Данас сте спремни на изазов. Ситуација на пословном плану, ма колико да вас је у претеклој недељи нервирала, а борили сте се да се докажете, данас одлучујете да окренете други лист.

ЉУБАВ
Засигурно осећате нови уплив енергије који наводи Вас на нови окршај. Нова љубавна понуда Вас колеба, стара љубав вас испробава.

ЗДРАВЉЕ
Више се одмарајте.

Дневни хороскоп: Стрелац

Дневни хороскоп: СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Бринете се за посао па Вам је потребно да се консултујете са неким. Послушајте од сваког по нешто, те направите нови план.

ЉУБАВ
Слободни Стрелчеви су данас посебно шармантни па ће освајати више особа одједном. Потрудите се да не кажете превише. Они који су у вези нека се припазе и најмање свађе са партнером, могло би да прерасте у нешто озбиљније.

ЗДРАВЉЕ
Осећате се исцрпљено.

Дневни хороскоп: Јарац

Дневни хороскоп: ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Цео дан Вам је један велики план. Заинтересовани сте за понуду али морате да сачекате још неко време. Данас није дан за планове!

ЉУБАВ
Привлачи Вас енергија знака Лава и Овна, али Вас не привлачи оно што та особа нуди. Спремни сте на изазов али и на нове игре, по Вашим правилима.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп: Водолија

Дневни хороскоп: ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Данас дајете од себе максимум,али не можете да престанете да се нервирате. Свака реч вам делује исувише крупна. Данас тражите бар захвалност за Ваш труд.

ЉУБАВ
Партнер Вас посматра са дивљењем. Слободни су данас спремни да покажу себе у најбољем светлу, те освоје наклоност особе која им се већ дужи период допада.

ЗДРАВЉЕ
Склони сте прехлади.

Дневни хороскоп: Рибе

Дневни хороскоп: РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Превише је простодушности за Вас у предходном периоду било, па до краја дана ћете бити спремни да окренете главу.

ЉУБАВ
На љубавном плану стара љубав ће покушати да обнови контакт, али мотиви неће бити љубавног карактера. Данас би било најбоље да се ни не јављате на телефон!

ЗДРАВЉЕ
Могући су проблеми са притиском.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб