ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 5. март 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 5. март 2020.

Тимочки Зодијак

Венера у знаку Бика овог четвртка планира да у њему борави наредних месец дана и помоћи ће нам на пољу финансија, а у исто време мотивисати да створимо нешто сада и одмах што доноси новац. Желите мало комфора и сигурног новца ради чисто чулних уживања, путовања, шопинга. Наглашен је хедонизам, а с њиме иде и уживање у уметности и креирању у чему ћете посебно уживати сви ви који сте у свету примењене уметности.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Уколико неко критикује Ваше идеје или понашање, покажите довољно слуха и прихватите користан савет. Важно је да побољшате свој пословни рејтинг.

ЉУБАВ
Осећате емотивну инспирацију и појачану страст у нечијем присуству. Планирајте нови љубавни сусрет или омиљену забаву у зависности од свог статуса.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Уколико Вам недостају поуздане информације о пословним приликама, немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Различите проблеме можете решавати на лакши начин.

ЉУБАВ
Ваша појава или стил делују изазовно на вољену особу и то представља добар љубавни предзнак. Пријаће Вам нечије блиско друштво у којем се осећате спокојно.

ЗДРАВЉЕ
Више спавајте.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Уколико Вам се не допада нечије непрофесионално понашање, размислите на који начин можете да утичете на своју околину. Нема потребе да се понашате надмено пред сарадницима.

ЉУБАВ
Оштар тон или психолошки притисак са Ваше стране изазива супротан ефекат код вољене особе. Промените своју тактику у понашању и ствари ће се преокренути.

ЗДРАВЉЕ
Посетите стоматолога.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Уколико сте довољно одговорни за оно што чините, немојте дозволити да Вас поколеба нечија прича или утисак који неко покушава да Вам дочара. Важно је да испуните дата обећања.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом боље је да за сада прихватите утешну варијанту, што Вама није својствено. Будите стрпљивији него обично.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Понекад пословни догађаји лако измичу контроли, али сачувајте присебност духа у одлучујућим моментима. Важно је да тачно дефинишете своје пословне циљеве и да се придржавате листе приоритета.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено. Неко изненада ремети Ваше љубавне планове или договор који имате са вољеном особом. Није тешко осмислити алтернативни план ако то заиста желите.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да се опустите.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Ваш ентузијазам или лични понос могу да се протумаче на различите начине. Зато пажљивије бирајте речи које користите у друштву сарадника. Неко озбиљније анализира Ваше понашање.

ЉУБАВ
Докажите свом партнеру како добра воља и пажња увек имају веће значење од неких скупих поклона који се лако дарују. Све има своју праву вредност и значење.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе оптимизам и позитивно расположење.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Нечија прича на Вас оставља негативан утисак. Делујете сумњичаво пред новим пословним понудама и у друштву сарадника. Будите умеренији и заборавите на превелике амбиције.

ЉУБАВ
Стало Вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али услед велике нестрпљивости чините низ погрешних потеза. Лакше је сагледати све околности када направите дистанцу.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Неко Вам нуди извесну пословну услугу која има своју цену и додатно Вас обавезује на одређени уступак. Избегавајте различите видове професионалног уцењивања.

ЉУБАВ
Делујете помало резигнирано пред вољеном особом. Имате утисак да Вашем партнеру тренутно недостаје инспирација, храброст или искреност у понашању.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам нека додатна активност.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Делујете енергично пред својом околином и остварујете важну улогу у пословном преговору која Вам улива осећај самопоуздања. Нови успех позитивно утиче на Вашу сигурност.

ЉУБАВ
У сусрету са вољеном особом слободно преузмите иницијативу. Будите довољно маштовити и изненадите свог партнера необичним идејама или на неки чаробан начин.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној форми.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Непотребно улећете у нечију пословну замку и преувеличавате своје способности. Због различитих неспоразума у договору са сарадницима морате да прихватите компромис.

ЉУБАВ
Не волите када Вам неко намеће додатне обавезе или да доказујете како имате добре намере. Важно је да сачувате лично достојанство и добро расположење.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Неко угрожава Ваше пословне интересе и зато морате да прихватите позицију коју Вам намећу сарадници. Понекад одређени пословни циљеви оправдавају употребу посебног средства.

ЉУБАВ
На заобилазан начин можете да остварите своје љубавне намере, али недостаје Вам добра воља да се ангажујете пред блиском особом. Као да тражите нову мотивацију.

ЗДРАВЉЕ
Могућа главобоља.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Налазите се у сјајној прилици да утичете на пословни договор или да удвостручите своје резултате. Ваше креативне идеје могу да се остваре на задовољство свих.

ЉУБАВ
Нема разлога за лажну скромност или несигурност у друштву вољене особе. Покажите да умете да заблистате пуним сјајем и заносом у правом тренутку, управо када се то од Вас очекује.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб