ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 6. март 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 6. март 2021.

Тимочки Зодијак

Миран и леп дан је пред нама са лепом стабилном енергијом, када аспекти мирују и допуштају нам да креирамо дан по жељи и интересовањима. Допустите себи мало уживања и одмарајте очи на лепим стварима, шетајте, дружите се, планирајте, заборавите на бриге и проблеме бар на један дан.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Добро размислите о својим интересима, јер околности на пословној сцени се брзо смењују. Одложите један пословни договор или финансијско улагање.

ЉУБАВ
Уколико сумњате у нечије емотивне намере, то још увек не представља доказ за „осуду“. Нема разлога да неправедно кажњавате особу коју волите. Будите пажљивији према својој породици.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Стало Вам је да све буде у идеалном складу, али имате утисак да Вам недостају основне информације о пословним приликама. На срећу, очекује Вас изненадни добитак.

ЉУБАВ
Делујете задовољно због догађаја који Вас прате у љубавном односу. Важно је да правилно вреднујете нечија осећања и поступке, као „лепши део стварности“ који Вас прати.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Умете да делујете врло сугестивно на своје сараднике и не устручавате се да затражите различите уступке. Сматрате да Вам припадају бољи услови. Захваљујући доброј пословној стратегији очекују Вас позитивни резулатати.

ЉУБАВ
У љубавном животу, непотребно бринете због нечијег понашања. Покажите више разумевања за нечије грешке или мале „емотивне слабости“.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми и самоуверено прихватате различите обавезе. Најбоље се осећате у друштву које има сличне идеје или пословне интересе.

ЉУБАВ
У романтичном расположењу прижељкујете снажне изливе љубави и имате добар предосећај. У емотивном заносу, спремни сте да се опробате у новим и изазовним ситуацијама.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да правилно усмеравате своје мисли и енергију.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Делујете привлачно и шармантно на своју околину, али то не представља довољну гаранцију за пословни успех. Постоје спорни моменти у односу са сарадницима, тако да су нечија обећања подложна и изненадним променама.

ЉУБАВ
Привлачи Вас комбинација емотивне, страсне и интелектуалне везе, али особи која се налази у Вашем друштву као да „нешто“ од тога недостаје.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите крвну слику.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Очекујете позитивне одговоре у решавању пословно-финансијских питања. Зарад заједничких интереса толерантно прелазите преко „ситних“ неправди које постоје у односу са сарадницима.

ЉУБАВ
У љубавном животу више се налазите у фази приче и идејног планирања, него што се одлучујете за неки конкретан потез. Партнер покушава да схвати Ваше намере, али не можете очекивати „чудо“.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте конфликтне ситуације, опустите се.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Самоуверено браните своје интересе, али постоје додатне компликације које отежавају Ваш пословни или друштвени положај. Потребно је да рационално користите своју енергију.

ЉУБАВ
Осећате велики емотивни занос, али као да Вам недостаје добра прилика да изразите своје намере. Партнер или особа која Вам се допада, вешто „измиче“ пред Вашим позивима. Промените свој стил понашања.

ЗДРАВЉЕ
Приуштите себи више сати одмора, опустите се.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Посветите пажњу само приоритетним обавезама и приуштите себи квалитетан одмор, као најбољи начин да акомулирате позитивну енергију. Важно је да рационализујете своје обавезе.

ЉУБАВ
У љубавном животу лагано губите интересовање за једну особу. Емотивно затишје или летаргију која постоји у заједничком односу, не треба да доживљавате као неки „љубавни сутон“.

ЗДРАВЉЕ
Разговор и релаксација делују позитивно на Ваше психичко стање.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Осећате креативну инспирацију и са лакоћом завршавате бројне обавезе. Понекад умете да оставите фантастичан утисак на околину, тако да сарадници очекују Ваше мишљење о различитим пословним темама.

ЉУБАВ
Уживате у друштву блиске особе и не желите да неко са стране квари Вашу слику о срећном животу у двоје. Имате своју визију коју осећате и пратите.

ЗДРАВЉЕ

Зрачите позитивном енергијом и делујете подстицајно на своју околину.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Осећате лагану стагнацију или потребу да се психички растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи део посла.

ЉУБАВ
У љубавном животу прија Вам нечије присуство, али Вам недостаје добра прилика да остварите своје намере. Будите дискретнији у сусретима који обилују снажним емоцијама или неким прикривеним страстима.

ЗДРАВЉЕ
Будите умерени.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Делујете активно на различитим странама, постоји особа која може да награди Ваше интелектуалне способности или практичну памет. Нови пословни контакти које сте остварили најављују шири друштвени значај или утицај.

ЉУБАВ
У љубавном животу осећате се као да сте упловили у „хладне емотивне воде“, сада тражите добро решење или излаз у новом друштву. Прижељкујете нечије разумевање.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју концентрацију и психо-физичку кондицију.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Стало Вам је да напредујете на различитим странама, али примећујете да се око Вас налазе сарадници разних профила и ћуди. Неопходно је да примењујете проверене обрасце у пословном дијалогу.

ЉУБАВ
Пре или касније мораћете да положите своје „емотивне рачуне“ и да се суочите са блиском особом. Не можете оспорити партнерово право да „контролише“ Ваше кретање.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне и напорне ситуације.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб