ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 7. април 2021.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 7. април 2021.

Тимочки Зодијак

Конјункција Месеца и Јупитера ове среде један је предиван аспект који свима доноси осећај исконске животне радости и благостања, а биће ту и стварних и опипљивих знакова да је срећа на вашој страни. Верујте у себе и срећу и вера ће вас навести на пут среће! Љубав је такође ту и трага да споји душе жељне љубави и романтике. Пред крај дана Месец прелази у Рибе и први аспект који формира је секстил са Ураном у Бику. Зароните у себе и ослушните свој глас разума.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Покушавате да одложите пословну ситуацију која захтева добру процену и додатну концентрацију. Важно је да имате убедљиве аргументе у сусурету са сарадницима.

ЉУБАВ
Уколико Вам је тешко да контролишете своје емоције и реакцију пред блиском особом, избегавајте изазовне или провокативне ситуације. Понекад је тешко поставити јасну границу између гласа разума и неконтролисаних емоција.

ЗДРАВЉЕ
Приуштите себи више релаксације, пријаће Вам шетња у природи.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Сарадници одобравају Ваш начин размишљања и то делује охрабрујуће на наставак пословних преговора. Важно је да одржите добру позицију и успешан ниво комуникације на различитим странама.

ЉУБАВ
Неко није у стању да испуни Ваша емотивна очекивања, али уз мало мудрости и стрпљења ситуација може да се промени. Нема разлога за велику забринутост.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Потребне су Вам поуздане информације које обећавају успешну сарадњу на разним нивоима или нови пословни добитак. Делујете подстицајно на своју околину и заговарате варијанту која одговара заједничким интересима.

ЉУБАВ
У дијалогу са вољеном особом имате добру процену и стало Вам је да представите своје мишљење у различитим ситуацијама.

ЗДРАВЉЕ
Потребан Вам је одмор.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Стало Вам је да се представите своје идеје на неки оригиналан начин. Потребна Вам је дипломатска нота и добра пословна стратегија. Удружите своје интересе са провереним сарадницима и затражите нечији стручан савет.

ЉУБАВ
Обрадоваће Вас нови емотивни сигнали или гест пажње са нечије стране. Партнер се искрено труди да оствари све Ваше потребе.

ЗДРАВЉЕ
Обратите пажњу на здравији начин исхране.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Важно је да поставите јасну границу између личних и заједничких интереса. Нови уступак можете учинити под условом да и остали сарадници испоштују свој део обавеза. Важно је да се прилагођавате уз очување индивидуалности.

ЉУБАВ
Партнер у извесном смислу искушава Вашу наклоност, па се потрудите да ускладите заједничка интересовања. Боље је да се прилагодите неким заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да сачувате присебност духа и самоконтролу.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Обратите пажњу на различите догађаје из јавног живота и на свој стил изаражавања. Важно је да се затекнете у правом тренутку и на правом месту како бисте у потпуности остварили своје пословне циљеве.

ЉУБАВ
Упорно покушавате да наметнете своје мишљење пред вољеном особом или да привучете нечију пажњу, али недостаје Вам добра прилика.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Не верујете превише у нечију причу и најчешће се ослањате на самосталну процену пословних могућности. Ипак, немате довољно снаге или концентрације да се ангажујете на различитим странама у складу са замишљеним циљевима.

ЉУБАВ
Са одређеним разлогом прећуткујете своје емотивне намере пред вољеном особом, али не можете још дуго прикривати истину.

ЗДРАВЉЕ
Коригујте исхрану.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Важно је да сачувате добру пословну позицију међу сарадницима, немојте штедети своју креативну енергију или време. Пословни успех не испуњава Ваша очекивања, али ни Ваши сарадници не могу да се похвале сјајним резултатима.

ЉУБАВ
Делујете узнемирено и забринуто и имате утисак да неправедно трпите због партнеровог чудног понашања или одсутности.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да правилно усмеравате своју креативну енергију.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Проверавате различите информације које утичу на даљи ток преговора у пословној сарадњи. Страхујете да Вам не промекне неки важан догађај, али умете правилно да процените пословну ситуацију.

ЉУБАВ
Неко подстиче Ваш емотивни занос. Нема потребе да верујете у исхитрена обећања или особи која није оправдала Ваше поверење.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте стресне ситуације.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Предлажете нова практична решења, али неко од сарадника нема довољно слуха и компликује договор о заједничким интересима. Нема разлога да потцењујете нечију информисаност или умешност да оствари своје намере.

ЉУБАВ
У емотивном заносу правите лошу процену и имате погрешан утисак о једној особи.

ЗДРАВЉЕ
Важно је да побољшате своју кондицију.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Пажљиво анализирајте различите догађаје на пословној сцени. Уколико Вам је стало да остварите запажене резултате, реално одмерите своје могућности и услове у којима се налазите. Нема разлога за претерану разметљивост пред сарадницима.

ЉУБАВ
Постављате погрешна питања и вршите емотивни притисак на вољену особу. Боље је да смирено сагледате заједничка решења.

ЗДРАВЉЕ
Подстичите код себе ведар дух и позитивно расположење.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Сусрет или разговор са једном особом за Вас представља добитничку комбинацију и зато прихватите идеју о пословној сарадњи. Важно је да одаберете нову ситуацију која паралелно испуњава Ваша духовна интересовања и доноси материјалну корист.

ЉУБАВ
Нема потребе да се понашате сувише театрално у друштву вољене особе. Прилагодите своју улогу у складу са заједничким потребама.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам друштвена афирмација и прихваћеност.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб