ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 8. март 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 8. март 2020.

Тимочки Зодијак

Конјункција Венере и Урана ове недеље наводи нас на преиспитивање љубави и људи којима смо окружени. Ово је прилика да се ослободимо и спознамо наше праве потребе. Самоанализа нам омогућава и мењање себе како споља тако и изнутра. Привлаче вас необично и другачије, аутентично. Поклоните себи неки краћи пут.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Суочавате се са различитим проблемима у односу са сарадницима, стога немојте очекивати превише разумевања или толеранције. Важно је да одредите правилну границу између пристојног понашања и пословних уступака које желите да учините.

ЉУБАВ
Партнер делује помало ћудљиво и изражава извесну сумњу у Вашу причу, размислите колико сте заиста одговорни за садашњу ситуацију у којој се налазите.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам креативна изолација и више сати здравог сна.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Важно је да сачувате пословну позицију, стога немојте штедети своју енергију или време. Ваш пословни упех не представља врхунац, али истовремено ни Ваши сарадници не могу да се похвале значајним резултатима.

ЉУБАВ
Имате утисак да неправедно трпите због нечијег самовољног понашања или ћудљивости. Неко не испуњава Ваша емотивна очекивања, а Ви бисте желели то да промените.

ЗДРАВЉЕ
Посветите пажњу ведрим темема и садржајима, потребно Вам је психолошко олакшање.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
Обратите пажњу на различите пословне догађаје, важно је да се затекнете у правом тренутку и на добром месту. Ваш успех проистиче из способности да индиректно наметнете своје мишљење пред ближом околином.

ЉУБАВ
Стало Вам је да привучете нечију емотивну пажњу или интересовање. Умете да осмислите добру љубавну стратегију у различитим ситуацијама, не одустајете лако од онога што желите.

ЗДРАВЉЕ
Налазите се у сјајној психо-физичкој форми.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима избегавајте претерану разметљивост у свом наступу, нема потребе да доносите исхитрене одлуке. Имате погрешне информације, а неко други можда користи Вашу неупућеност или емотивну слабост.

ЉУБАВ
Лагодно се препуштате различитим емотивним изазовима и својим страстима. Тренутак емотивног отрежњења представља нову лекцију о партнерским односима.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам више сати здравог сна.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Превише очекујете од неких пословних сусрета и занети сте идејом о великом добитку. Због оптимистичких уверења и превеликих амбиција, не обраћате пажњу на нечије корисне сугестије. Будите реални у процени својих могућности.

ЉУБАВ
Избегавајте импулсивно понашање пред вољеном особом и немојте занемарити обавезе које имате према својој породици. Грешке се исправљају и у ходу.

ЗДРАВЉЕ
Успорите свој убрзани ритам, опустите се.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Процењујете различите пословне прилике и предност дајете оним ситуацијама у којима владају позната правила. Основна оријентација у размишљању Вас наводи на убрзано деловање и на избор послова који доносе више практичне резултате.

ЉУБАВ
Делујете сугестивно на вољену особу, али ипак не можете да предвидите и ток догађаја који захтевају интуитивну перцепцију. Смета Вам када нешто не знате.

ЗДРАВЉЕ
Потребно је да ускладите своје мисли и осећања.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
Неко упорно покушава да Вам наметне убрзани ритам и додатне обавезе. Не можете да се похвалите добром концентрацијом и недостаје Вам воља да одговорите на нечију пословну понуду. Неко Вас доводи у незахвалну ситуацију.

ЉУБАВ
Понекад је тешко поставити знак једнакости, између гласа разума и неконтролисаних емоција. Ускладите свој унутрашњи ритам како бисте се боље осећали.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће Вам психолошко опуштање или релаксација.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Сусрет или разговор са једном особом на Вас делује врло подстицајно, стога прихватите идеју о пословно-финансијској сарадњи. Важно је да одаберете праву улогу која одговара Вашем интересовању и посао који доноси материјалну корист.

ЉУБАВ
Повремено губите емотивно стрпљење, нема разлога да се понашате сувише строго и захтевно према вољеној особи. Нико не воли додатни притисак.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Обратите пажњу на нове информације. Уколико Вам је стало да остварите запажене резултате прихватите нечији савет. Недостаје Вам практично искуство или поуздани критеријуми на основу којих је могуће предвидети разне последице.

ЉУБАВ
Превише причате о стварима које Вас удаљавају од вољене особе, али на срећу постоји добар начин и за новим емотивним зближавањем. Неко разуме Ваше мале пропусте.

ЗДРАВЉЕ
Проверите крвну слику.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Важно је да неко одобрава Ваш начин размишљања или да Вас подстиче на кретивно изражавање и на пословну сарадњу. Због различитих обавеза које имате не успевате да удовољите свима и да саслушате једну блиску особу.

ЉУБАВ
Обратите пажњу на нечију поруку, не можете занемарити своје обавезе према породици без обзира на све компликације које Вас прате. Угодите особи до које Вам је стало.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте ситуације које Вас превише исцрпљују.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Нечија прича не оставља озбиљан утисак на Ваше пословне одлуке. Ослањате се на личну процену, али самосталност потенцијално има своју добру и лошу страну. Не можете увек донети исправну одлуку.

ЉУБАВ
Често мењате своје емотивно расположење или одлуке. Већу важност има све оно што смишљено прећуткујете, него ствари које саопштавате свом партнеру. Јасно Вам је да не треба прећи границу укуса и мере.

ЗДРАВЉЕ
Пријаће вам активан одмор и психо-физичка релаксација.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Поступак који за Вас представља једноставно пословно решење, за неког другог делује као сувише компликована процедура. Стога прихватите компромис, као средње решење и одговор на нека заједничка питања.

ЉУБАВ
Сувише очекујете од нечијих обећања, што може прилично да Вас разочара. Обратите пажњу на особу, која често мења своје изјаве, одлуке или емотивно расположење.

ЗДРАВЉЕ
Избегавајте брзоплетост, опустите се.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб