ВестиТимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 8. октобар 2020.

Тимочки Зодијак: Дневни хороскоп за 8. октобар 2020.

Тимочки Зодијак

Секстил Месеца и Марса овог четвртка доноси једну лепу хармоничну енергију која ће у нама пробудити емоције и разумевање за друге, посебно за вољену особу. Месец данас прелази у знак Рака, што је иначе знак његовог седишта, где се осећа добро и мирно. Дакле, дан је резервисан за појачане емоције, разум и осећајност складно делају, озбиљни смо и поступамо зрело и сталожено.

Хороскоп

Дневни хороскоп — Ован

Дневни хороскоп — ОванОван (од 21. марта до 20. априла)

ПОСАО
Понекад као да немате довољно стрпљења или Вам недостаје дипломатска нота у пословном дијалогу. Инсистирања на личним циљевима могу да поремете сараднички договор.

ЉУБАВ
У љубавном односу не можете увек добити све што прижељкујете. Прихватите партнерову идеју или сусрет са једном занимљивом особом. Није све онако као што Вам се чини.

ЗДРАВЉЕ
Контролишите притисак.

Дневни хороскоп — Бик

Дневни хороскоп — БикБик (од 21. априла до 21. маја)

ПОСАО
Не кријете своје оптимистичко расположење и делујете самоуверено пред особом која тестира Ваше професионалне способности. Стало Вам је да се представите као особа од поверења.

ЉУБАВ
Ограничите своје емотивне жеље или очекивања на неку разумну меру. Понекад имате сувише перфекционистичке захтеве, без обзира што Вам је тешко то и да прихватите као истину.

ЗДРАВЉЕ
Задовољавајуће.

Дневни хороскоп — Близанци

Дневни хороскоп — БлизанциБлизанци (од 22. маја до 21. јуна)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима боље је да испоштујете листу приоритета, него да ризикујете у стварима које не познајете довољно. Морате имати јасну представу о правим вредностима.

ЉУБАВ
Сусрет са једном особом делује помало заморно или не одговара Вашим очекивањима. Смишљено тражите различите изговоре у покушају да избегнете нечије друштво.

ЗДРАВЉЕ
Узимајте витамине.

Дневни хороскоп — Рак

Дневни хороскоп — РакРак (од 22. јуна до 22. јула)

ПОСАО
Смета Вам начин на који неко представља Ваше идеје или досадашњи успех. Углавном, нема разлога да прећуткујете своје незадовољство пред сарадницима.

ЉУБАВ
Прихватите нечији позив или страшни подстицај који у Вама покреће блиска особа. Осећате да Вас преплављује нови емотивни занос и жеља да више уживате у свом свету интиме.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

Дневни хороскоп — Лав

Дневни хороскоп — ЛавЛав (од 23. јула до 22. августа)

ПОСАО
Умете добро да се организујете. Ваше обавезе завршавате ажурно и без велике приче. На такав начин испуњавате високо постављене критеријуме, уз основне услове који Вас обавезују на пословну сарадњу.

ЉУБАВ
Док Ви делујете безбрижно кроз дешавања која Вас прате у приватном животу, Ваш партнер покушава да одгонетне заједничке дилеме. Неко као да индиректно осуђује Ваш начин понашања.

ЗДРАВЉЕ
Хроничне тегобе.

Дневни хороскоп — Девица

Дневни хороскоп — ДевицаДевица (од 23. августа до 22. септембра)

ПОСАО
Делујете узнемирено и то се делимично одражава на Вашу комуникацију са сарадницима. Избегавајте претерану дозу пословног експонирања. Нема потребе да доказујете своју надмоћ.

ЉУБАВ
Нестрпљиво очекујете добар повод за излазак или неки сусрет са једном особом. Имате на уму више комбинација. Осећате појачану страст и емотивни импулс.

ЗДРАВЉЕ
Одлично.

Дневни хороскоп — Вага

Дневни хороскоп — ВагаВага (од 23. септембра до 23. октобра)

ПОСАО
У сусрету са сарадницима нема потребе да доносите закључак на основу својих осећања или првог утиска. Успех у пословном смислу није могуће остварити без нечије подршке.

ЉУБАВ
Понекад је истина добро скривена између редова. Обратите више пажњу на нечије понашање или на поруке. Стишајте страсти онда када ситуација може да се измакне контроли.

ЗДРАВЉЕ
Чувајте се прехладе.

Дневни хороскоп — Шкорпија

Дневни хороскоп — ШкорпијаШкорпија (од 24. октобра до 22. новембра)

ПОСАО
Не желите да ризикујете, али само бржа акција представља услов за финансијски добитак или за бољи статус у кругу пословних партнера. Потребно је да наметнете своје ставове.

ЉУБАВ
Неко ће Вас обрадовати пажњом или прикладним поклоном. Прихватите све што Вас асоцира на узбудљиву забаву и на емотивно зближавање које заиста одговара Вашим потребама.

ЗДРАВЉЕ
Напетост.

Дневни хороскоп — Стрелац

Дневни хороскоп — СтрелацСтрелац (од 23. новембра до 21. децембра)

ПОСАО
Неко Вас иритира својим наметљивим понашањем и ремети Вашу концентрацију и због тога чините низ погрешних потеза у друштву сарадника. Потрудите се да контролишете импулсивну страну своје природе.

ЉУБАВ
Потребно је да преузмете више заштитничку улогу у одређеним ситуацијама пред својом породицом. Обратите пажњу на нове догађаје који почињу да забрињавају вољену особу.

ЗДРАВЉЕ
Укоченост.

Дневни хороскоп — Јарац

Дневни хороскоп — ЈарацЈарац (од 22. децембра до 20. јануара)

ПОСАО
Нема потребе да скрећете велику пажњу на себе ако унапред нисте обезбедили нечију подршку. Важно је да прихватите нечији савет, без обзира што је реч о само пословном решењу.

ЉУБАВ
Можда своје емотивне жеље повремено упућујете погрешној особи. Дешава се да непотребно критикујете особу до које не допире Ваш глас или јасна порука.

ЗДРАВЉЕ
Добро.

Дневни хороскоп — Водолија

Дневни хороскоп — ВодолијаВодолија (од 21. јануара до 19. фебруара)

ПОСАО
Преокупирани сте различитим сусретима и обавезама, али своје задатке најчешће завршавате складно и у предвиђеном року. Сарадници подржавају Ваше идеје и позитивно оцењују Вашу улогу у различитим ситуацијама.

ЉУБАВ
Љубавни ребус је понекад немогуће решити без искреног суочавања и разговора са вољеном особом. Неко Вас често подстиче на емотивну несигурност и појачане дилеме.

ЗДРАВЉЕ
Нема промена.

Дневни хороскоп — Рибе

Дневни хороскоп — РибеРибе (од 20. фебруара до 20. марта)

ПОСАО
Особа која Вам се често супротставља нема битан утицај на Ваше пословне планове или на завршне резултате. Ваш успех подразумева проширену сарадњу и појачану контролу над важним догађајима.

ЉУБАВ
У појачаном емотивном заносу обично се дешава да ствари процењујете на погрешан начин. Најбоље је да сачувате блискост са особом која неће изневерити Ваша очекивања.

ЗДРАВЉЕ
Добро се осећате.

 

Извор: danasnji-dnevni-horoskop.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб