Timočka Timočka
Početna / Vesti / Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 9. avgust 2020.
Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 9. avgust 2020.

Nakon mirne subote pred nama je aktivna nedelja sa čak pet Mesečevih aspekata. Najintenzivniji od njih ćemo i istaći, a to je konjunkcija sa Marsom u Ovnu i trigon ka Suncu u Lavu. Sedmica je i počela veoma intenzivno i žestoko, te se tako i završava. Biće mnogo dešavanja jačeg intenziteta, zanimljivih poznanstava i interesantnih razgovora, posebno ukoliko budete posetili neku proslavu, žurku ili tome sličan događaj.

Horoskop

Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili Vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.

LJUBAV
U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što Vam se čini.

ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira Vaše profesionalne sposobnosti. Stalo Vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.

LJUBAV
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što Vam je teško to i da prihvatite kao istinu.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.

LJUBAV
Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara Vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Smeta Vam način na koji neko predstavlja Vaše ideje ili dosadašnji uspeh. Uglavnom, nema razloga da prećutkujete svoje nezadovoljstvo pred saradnicima.

LJUBAV
Prihvatite nečiji poziv ili strašni podsticaj koji u Vama pokreće bliska osoba. Osećate da Vas preplavljuje novi emotivni zanos i želja da više uživate u svom svetu intime.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
Umete dobro da se organizujete. Vaše obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Na takav način ispunjavate visoko postavljene kriterijume, uz osnovne uslove koji Vas obavezuju na poslovnu saradnju.

LJUBAV
Dok Vi delujete bezbrižno kroz dešavanja koja Vas prate u privatnom životu, Vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko kao da indirektno osuđuje Vaš način ponašanja.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Delujete uznemireno i to delimično se odražava na Vašu komunikaciju sa saradnicima. Izbegavajte preteranu dozu poslovnog eksponiranja. Nema potrebe da dokazujete svoju nadmoć.

LJUBAV
Nestrpljivo očekujete dobar povod za izlazak ili neki susret sa jednom osobom. Imate na umu više kombinacija. Osećate pojačanu strast i emotivni impuls.

ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.

LJUBAV
Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji Vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta Vam treba.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Neko Vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti Vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

LJUBAV
Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.

ZDRAVLJE
Ukočenost.

Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Nema potrebe da skrećete veliku pažnju na sebe ako unapred niste obezbedili nečiju podršku. Važno je da prihvatite nečiji savet, bez obzira što je reč o samo poslovnom rešenju.

LJUBAV
Možda svoje emotivne želje povremeno upućujete pogrešnoj osobi. Dešava se da nepotrebno kritikujete osobu do koje ne dopire Vaš glas ili jasna poruka.

ZDRAVLJE
Dobro.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Preokupirani ste različitim susretima i obavezama, ali svoje zadatke najčešće završavate skladno i u predviđenom roku. Saradnici podržavaju Vaše ideje i pozitivno ocenjuju Vašu ulogu u različitim situacijama.

LJUBAV
Ljubavni rebus je ponekad nemoguće rešiti bez iskrenog suočavanja i razgovora sa voljenom osobom. Neko Vas često podstiče na emotivnu nesigurnost i pojačane dileme.

ZDRAVLJE
Nema promena.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
Osoba koja Vam se često suprotstavlja nema bitan uticaj na Vaše poslovne planove ili na završne rezultate. Vaš uspeh podrazumeva proširenu saradnju i pojačanu kontrolu nad važnim događajima.

LJUBAV
U pojačanom emotivnom zanosu obično se dešava da stvari procenjujete na pogrešan način. Najbolje je da sačuvajte bliskost sa osobom koja neće izneveriti Vaša očekivanja.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Možda će Vas zanimati

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 15. septembar 2020.

Lep trigon nam se smeši ovog utorka, i to između Sunca i Plutona, dok je …

Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 14. septembar 2020.

S kretanjem Jupitera sve kreće lagano, ali sigurno u dobrom pravcu, pa tako i ova …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica