Вести„Тимок” победом против „Каблова” избио на чело табеле Српске лиге „Исток”

„Тимок” победом против „Каблова” избио на чело табеле Српске лиге „Исток”

Утакмица ФК „Тимок 1919” : ФК „Каблови” Зајечар

Фудбалери „Тимока” забележили су и трећу победу у Српској лиги „Исток”, пошто су у дербију 3. кола савладали градског ривала, екипу „Каблова”, резултатом 2:1.

Овим тријумфом, изабраници Војкана Рајчића избили су на чело табеле, као једина екипа са максималним учинком и девет освојених бодова на старту сезоне. Први пратиоци су „Цар Константин”, „Власина”, „Раднички” из Свилајнца и „Младост” из Медошевца, који су сакупили по седам бодова.

„Каблови” су боље отворили утакмицу и повели поготком капитена Конића, у 20. минуту утакмице. Консолидовали су се након примљеног гола домаћи, имали неколико шанси, а награда је стигла пред крај првог дела игре, када је на одбијену лопту после ударца Уроша Николића, натрчао Иван Драгићевић и изједначио резултат у најбољем могућем моменту за „Тимок”, а најгорем по госте.

У наставку су играчи „Тимока” наставили да притискају „Каблове”, пропустили пар прилика, а коначних 2:1 испоставиће се касније, поставио је нападач домаћих Милош Рошевић у 60. минуту утакмице одигране на градском стадиону на Краљевици.

У наредном колу „Тимок” очекује гостовање у Параћину, екипи „Јединства”, која је до првих бодова стигла у 3. колу, пошто је славила на гостовању у Прахову 1:2. Утакмица у Параћину на програму је у суботу 29. августа.

Други зајечарски српсколигаш „Каблови” дан касније на домаћем терену у Котлујевцу дочекује „Пчињу” из Трговишта, која је већ гостовала у Зајечару, екипи „Тимока” и поражена је са 2:1. У досадашњем делу сезоне, „Пчиња” је баш као и „Каблови” забележила један тријумф уз два пораза. Меч на стадиону у насељу Кључ почиње у 16:30 у недељу, 30. августа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб