ВестиТмурно новембарско време током дана, могућа и киша

Тмурно новембарско време током дана, могућа и киша

Град Зајечар

У Србији ујутро хладно, понегде слаб приземни мраз, а по котлинама и речним долинама магла. У току дана на северу и западу повећање облачности, што ће местимично условити слабу кишу, а у осталим крајевима умерено облачно и суво, осим на југу и југоистоку, где ће бити претежно сунчано. У Тимочкој Крајини тмурно, повремено са росуљом. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено јак, југоисточни. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша од 9 до 14 степени.

У Зајечару углавном облачно са повременом росуљом. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 5, максимална дневна око 11 степени. Сутра претежно облачно са повременим пљусковима у јутарњим часовима. Најнижа температура 3, највиша до 12 степени.

АМСС

Саобраћај је овог јутра умереног интензитета на свим путним правцима у Србији, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Као и претходних дана, магла отежава вожњу и успорава саобраћај на подручјима Смедеревске Паланке, Златибора, Црног Врха и Куршумлије.

Услед честих температурних разлика долази и до честе појаве одрона земље и камена, па возачи треба да буду опрезни на путевима дуж стенских усека и клисура.

Сви прилази зимским туристичким центрима су проходни.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на следећим путним правцима: Борско језеро–Брестовац и Лис–Краварица–Љетине.

Већи опрез се свакако саветује и на путевима на којима због радова долази до измене у режиму одвијања саобраћаја.

На наплатним рампама нема задржавања возила.

Нема чекања ни на путничким терминалима на граничним прелазима, док камиони на Батровцима и Градини чекају око три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб