Тимочка КрајинаЗајечарТрадиционални годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла „Зо-Ра” 24. фебруара у Зајечару

Традиционални годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла „Зо-Ра” 24. фебруара у Зајечару

Традиционални годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла „Зо-Ра” 24. фебруара у Зајечару

Традиционални годишњи концерт Градског фолклорног ансамбла „Зо-Ра”, из Зајечара, под називом „Корак лак”, биће одржан у суботу, 24. фебруара 2024. године, у зајечарском театру.

Градски фолклорни ансамбл „Зо-Ра”, са радом је почео 2018. године у оквиру Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић”, под руководством Ненада Петковића.

„Овим концертом желимо да заокружимо једну успешну годину за нама. Уједно је тај концерт прилика да се на сцени зајечарског театра први пут представе публици и најмлађи играчи узраста од пет до петнаест година”, истакао је уметнички руководилац Градског фолклорног ансамбла „Зо-Ра” Зајечар Ненад Петковић.

Гости овогодишњег концерта ће бити: Фолклорни ансамбл „Лада” Београд, КУД „Ђиша Ђурђевић” Вреоци и КУД „ФРА” Чачак.

Концерт почиње у 18:00 сати. Улаз је бесплатан.

Организатор концерта је Установа Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” Зајечар, а покровитељ је Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб