Тимочка КрајинаЗајечарТрадиционални јесењи вашар у Зајечару од 6. до 8. септембра

Традиционални јесењи вашар у Зајечару од 6. до 8. септембра

Пролећни вашар у Зајечару

Јавно комунално предузеће „Тимок одржавање“ Зајечар увелико припрема традиционални јесењи вашар, који се на зајечарском „Вашаришту“, одржава од 6. до 8. септембра 2023.

Радови на монтирању забавног садржаја увелико трају, а и власници угоститељских објеката отпочели су са припремама.

Закупци тезги и шатора за продају половне гардеробе (такозване гомилице) монтирање почињу сутра, 5. септембра, од 17 сати, када ће и продавци мекица моћи да поставе своја продајна места. Сви остали продавци своја продајна места моћи ће да монтирају на дан вашара, 6. септембра 2023. од 6 сати, када ће и званично почети јесењи вашар, као и продаја, наводе у ЈКП “Тимок одржавање”.

Сви закупци продајних места, своје тезге морају уклонити у року од 24 сата од завршетка вашара, док ће власници кафана и забавног парка, изнајмљени простор морати да ослободе у року од 48 сати.

Када је реч о ценовнику, надлежни кажу да је дошло до измена које се односе на прикључак и утрошак електричне енергије.

„Ценовник није мењан три године, преузет је од ЈКП ‘Хигијена’, који такође дуги низ година није мењао цену вашарских услуга. Дошло је до измена које се односе на прикључак и утрошак електричне енергије, која је од тада до сада, поскупела неколико пута. Цене закупа места су остале исте, осим за продају са монтажне тезге у делу где су такозване ‘гомилице’, па уместо досадашњих 1.500 динара, продавци треба да издвоје 2.000 динара“, кажу у ЈКП „Тимок одржавање“.

Заинтересовани додатне информације могу добити на број телефона 064/4300943.

Више информација о ценама закупа места на сајту timokodrzavanje.rs.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб