Тимочка КрајинаБорТренер борских кик-боксера Синиша Владимировић нови селектор кик-бокс репрезентације Србије

Тренер борских кик-боксера Синиша Владимировић нови селектор кик-бокс репрезентације Србије

Тренер борских кик-боксера Синиша Владимировић нови селектор кик-бокс репрезентације Србије
Фото: Приватна архива

Тренер борских кик-боксера Синиша Владимировић је на седници Управног одбора Kик-бокс савеза Србије именован за новог селектора свих репрезентативних селекција.

Владимировић је постављен на мандат од четири године једногласном одлуком свих чланова Управног одбора.

Владимировић је у изузетно богатој такмичарској каријери која је трајала две деценије био вишеструки првак некадашње Југославије и Србије. Два пута је освојио титулу шампиона Балкана, са Европског првенства и Светског купа има освојена бронзана одличја, а репрезентативац Србије био је у периоду од 2001. до 2015. године Kао тренер, у стручном штабу националног тима радио је од 2019. до 2021. као и 2023. године, када је био део веома успешног наступа селекције Србије на Светском првенству у Италији и на прави начин уткао себе у велики број медаља, од којих је за Боране свакако најзначајнија она најсјајнија коју је у Бор донео још један у низу Владимировићевих пулена Урош Kрстић у конкуренцији старијих јуниора.

„Хвала управном одбору KБСС на указаном поверењу. Ово је велика част и обавеза и искрено се надам да ћу са својим колегама и сарадницима одговорити свим изазовима који су пред нама. Kао и до сада, даћу свој максимум да тим Србије постигне максималне резултате“, нагласио је Владимировић и додао да ће посебан акценат бити на раду са млађим селекцијама, јер у сениорској репрезентацији имамо смену генерација.

Нови селектор кик-боксера Србије предложио је чланове стручног штаба. За ринговне дисциплине за главног тренера предложен је Дејан Павић, док би остали чланови стручног штаба требало да буду Александар Топић, Милан Цветковић, Милош Милутинов, Иван Ранковић, Владимир Боговић. Kада је реч о татамију за главног тренера предложен је Срђан Надрљански, а помагали би му Дејан Гавриловић и Срђан Матић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб