VestiTrening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

Trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

Trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

U prostorijama Zaječarskog okruga u četvrtak i petak, 12. i 13. marta biće održan trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća”.

Ovo je prvi trening na temu digitalizacije i biće održan za 40 malih i srednjih preduzeća sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga.

Trening se organizuje u okviru projekta „GO DIGITAL!” koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Na treningu će se, pored teorijskog dela, koji će obuhvatiti pojam i značaj digitalizacije poslovanja, pregled dostupnih i korisnih elektronskih servisa na internetu, platforme za pretragu partnera i izvora finansiranja, posebna pažnja posvetiti praktičnom radu.

Kroz praktični deo obuke, učesnici će raditi na unapređenju sopstvene vidljivosti na internetu, pozicioniranju na Google mapama i izradi sopstvenog marketing plana iz koga će se, kroz projekat, identifikovane prioritetne aktivnosti i finansirati.

Više informacija o projektu možete dobiti na ovom linku.

Za dodatne informacije svi zainteresovani se mogu obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 064/85-10-295, kao i putem mejla na dragan.milutinovic@raris.org.

Početak treninga predviđen je za 10:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,039PratilacaLajkuj
4,108PratilacaZaprati
1,233PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx