VestiTrening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

Trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

Trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća” u Zaječaru

U prostorijama Zaječarskog okruga u četvrtak i petak, 12. i 13. marta biće održan trening „Uvod u digitalizaciju za mala i srednja preduzeća”.

Ovo je prvi trening na temu digitalizacije i biće održan za 40 malih i srednjih preduzeća sa teritorije Zaječarskog i Borskog okruga.

Trening se organizuje u okviru projekta „GO DIGITAL!” koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa „EU PRO”.

Na treningu će se, pored teorijskog dela, koji će obuhvatiti pojam i značaj digitalizacije poslovanja, pregled dostupnih i korisnih elektronskih servisa na internetu, platforme za pretragu partnera i izvora finansiranja, posebna pažnja posvetiti praktičnom radu.

Kroz praktični deo obuke, učesnici će raditi na unapređenju sopstvene vidljivosti na internetu, pozicioniranju na Google mapama i izradi sopstvenog marketing plana iz koga će se, kroz projekat, identifikovane prioritetne aktivnosti i finansirati.

Više informacija o projektu možete dobiti na ovom linku.

Za dodatne informacije svi zainteresovani se mogu obratiti Draganu Milutinoviću na telefon 064/85-10-295, kao i putem mejla na dragan.milutinovic@raris.org.

Početak treninga predviđen je za 10:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,341PratilacaLajkuj
4,207PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub