Тимочка Тимочка
Почетна / Вести / Трговина „Текијанка”: Саопштење поводом пандемије корона вируса и проглашеног ванредног стања
Трговина „Текијанка” — Продавница

Трговина „Текијанка”: Саопштење поводом пандемије корона вируса и проглашеног ванредног стања

С обзиром на новонасталу ситуацију и пандемију корона вируса, а потом и проглашено ванредно стање на територији целе Републике Србије, компанија „Текијанка” упутила је саопштење својим потрошачима, али и целокупној јавности.

Компанија „Текијанка” у саопштењу наводи следеће:

  1. У складу са одлукама локалних самоуправа, „Текијанка” маркети у општини Неготин (у улици Трг Ђорђа Станојевића 21 и у улици Добриле Радосављевић 17а, као и објекти у селима Буковче и Прахово) и маркети у Зајечару (у улици Хајдук Вељка 71 и у улици Николе Пашића 91) радиће радним данима и суботом до 20:00 часова, а недељом по устаљеном радном времену. Радно време осталих „Текијанка” малопродајних објеката у општинама Кладово, Бор, Књажевац, и Мајданпек, остаје уобичајено и непромењено до даљег.
  2. „Текијанка” ће настојати да као и досад снабдева своје малопродајне објекте довољним количинама тражене робе, са посебним акцентом на основне животне намирнице и на средства за хигијену и не постоји најава од стране добављача о несташици било код производа.
  3. Цене производа ће остати стабилне и у складу са Одлуком Владе Републике Србије о ограничењу висине цена основних животних намирница и заштитне опреме.
  4. Последњих дана сведоци смо повећане потражње основних животних намирница и настојаћемо да се снабдевање истих настави у уобичајеном, непоремећеном току, стога препоручујемо грађанима да не праве прекомерне залихе ових производа.
  5. Наши запослени одговорно воде рачуна о личној заштити и дезинфекцији, као и о дезинфекцији радних површина, средстава за рад, алата за припрему меса и резање сухомеснатих производа и сирева.
  6. Препорука свим нашим купцима је да буду одговорни и не долазе болесни у куповину, као и да носе маске уколико их имају. Такође, уколико у продавници постоје редови, молимо вас да држите неопходног одстојања, а у случају веће гужве, да сачекате испред објекта улазећи у исти наизменично. Молимо вас да избегавате додиривање производа више пута и враћање истих на полицу, посебно производа који немају сопствено паковање као што су свеж хлеб и воће и поврће.

Можда ће Вас занимати

Данас хладно и суво, разведравање након облачног јутра

У Србији јутро хладно, местимично магла и слаб мраз. Преподне умерено облачно, од средине дана …

Јесен, лишће, девојка

Данас претежно облачно и хладније, у неким деловима мешовите падавине, на планинама снег

У већем делу Србије претежно облачно и хладније, на југозападу, југу и истоку Србије у …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница