Timočka Timočka
Početna / Vesti / Trgovina „Tekijanka”: Saopštenje povodom pandemije korona virusa i proglašenog vanrednog stanja
Trgovina „Tekijanka” — Prodavnica

S obzirom na novonastalu situaciju i pandemiju korona virusa, a potom i proglašeno vanredno stanje na teritoriji cele Republike Srbije, kompanija „Tekijanka” uputila je saopštenje svojim potrošačima, ali i celokupnoj javnosti.

Kompanija „Tekijanka” u saopštenju navodi sledeće:

1. U skladu sa odlukama lokalnih samouprava, „Tekijanka” marketi u opštini Negotin (u ulici Trg Đorđa Stanojevića 21 i u ulici Dobrile Radosavljević 17a, kao i objekti u selima Bukovče i Prahovo) i marketi u Zaječaru (u ulici Hajduk Veljka 71 i u ulici Nikole Pašića 91) radiće radnim danima i subotom do 20:00 časova, a nedeljom po ustaljenom radnom vremenu. Radno vreme ostalih „Tekijanka” maloprodajnih objekata u opštinama Kladovo, Bor, Knjaževac, i Majdanpek, ostaje uobičajeno i nepromenjeno do daljeg.
  2. „Tekijanka” će nastojati da kao i dosad snabdeva svoje maloprodajne objekte dovoljnim količinama tražene robe, sa posebnim akcentom na osnovne životne namirnice i na sredstva za higijenu i ne postoji najava od strane dobavljača o nestašici bilo kod proizvoda.
  3. Cene proizvoda će ostati stabilne i u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme.
  4. Poslednjih dana svedoci smo povećane potražnje osnovnih životnih namirnica i nastojaćemo da se snabdevanje istih nastavi u uobičajenom, neporemećenom toku, stoga preporučujemo građanima da ne prave prekomerne zalihe ovih proizvoda.
  5. Naši zaposleni odgovorno vode računa o ličnoj zaštiti i dezinfekciji, kao i o dezinfekciji radnih površina, sredstava za rad, alata za pripremu mesa i rezanje suhomesnatih proizvoda i sireva.
  6. Preporuka svim našim kupcima je da budu odgovorni i ne dolaze bolesni u kupovinu, kao i da nose maske ukoliko ih imaju. Takođe, ukoliko u prodavnici postoje redovi, molimo vas da držite neophodnog odstojanja, a u slučaju veće gužve, da sačekate ispred objekta ulazeći u isti naizmenično. Molimo vas da izbegavate dodirivanje proizvoda više puta i vraćanje istih na policu, posebno proizvoda koji nemaju sopstveno pakovanje kao što su svež hleb i voće i povrće.

Možda će Vas zanimati

Dobrovoljno davanje krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 12. maja u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša u sredu, 12. …