Timočka KrajinaBorTrgovinski lanac "Tekijanka" otvara novi maloprodajni objekat u Boru

Trgovinski lanac „Tekijanka“ otvara novi maloprodajni objekat u Boru

Trgovina „Tekijanka” — Prodavnica

Domaći porodični trgovinski lanac „Tekijanka“ otvara svoj novi maloprodajni objekat u Boru, na adresi 3. oktobra bb, u četvrtak 1. decembra 2022.

Osvećenje objekta je planirano za 10:30 sati, a svečano otvaranje nove „Tekijanke“ će biti u 11:00 sati.

Novi „Tekijanka“ market u Boru prostire se na 210 kvadrata prodajne površine i imaće u ponudi oko 4.500 artikala. Posao je dobilo 14 Borana, a iz kompanije poručuju da će kupcima pored raznovrsnog asortimana uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće. „Tekijanka“ je deo DTL – Domaći trgovački lanac, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Kompanija „Tekijanka“ postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine „Tekijanka“ realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi.

Povodom otvaranja novog marketa u Boru, Tekijanka će u utorak, 29. novembra, uručiti jednu tonu namirnica Predškolskoj ustanovi „Bambi“, a u najavi je i saradnja sa drugim ustanovama u Boru u narednom periodu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,340PratilacaLajkuj
4,210PratilacaZaprati
1,264PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub