Тимочка КрајинаБорТрговински ланац "Текијанка" отвара нови малопродајни објекат у Бору

Трговински ланац „Текијанка“ отвара нови малопродајни објекат у Бору

Трговина „Текијанка” — Продавница

Домаћи породични трговински ланац „Текијанка“ отвара свој нови малопродајни објекат у Бору, на адреси 3. октобра бб, у четвртак 1. децембра 2022.

Освећење објекта је планирано за 10:30 сати, а свечано отварање нове „Текијанке“ ће бити у 11:00 сати.

Нови „Текијанка“ маркет у Бору простире се на 210 квадрата продајне површине и имаће у понуди око 4.500 артикала. Посао је добило 14 Борана, а из компаније поручују да ће купцима поред разноврсног асортимана увек бити на располагању велики избор свежег меса, као и свеже воће и поврће. „Текијанка“ је део ДТЛ – Домаћи трговачки ланац, који представља групацију домаћих породичних трговачких ланаца са скоро 800 малопродајних објеката широм Србије.

Компанија „Текијанка“ постоји 33 године и синоним је за најповољнију породичну куповину. Оно по чему је посебно препознатљива у источној Србији јесте друштвено-одговорно пословање. Сваке године „Текијанка“ реализује велики број активности у градовима у којима послује, усмерених на школе, дечији спорт и помоћ институцијама које се баве социјално-угроженим категоријама људи.

Поводом отварања новог маркета у Бору, Текијанка ће у уторак, 29. новембра, уручити једну тону намирница Предшколској установи „Бамби“, а у најави је и сарадња са другим установама у Бору у наредном периоду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,799ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб