Тимочка КрајинаСокобањаТуристичка организација Сокобања организује фото наградни конкурс

Туристичка организација Сокобања организује фото наградни конкурс

Туристичка организација Сокобања – Наградни конкурс „XV Фото изазов, Сокобања 2022”

Туристичка организација Сокобања организује наградни конкурс „XV Фото изазов, Сокобања 2022”, који ће бити отворен до 20. августа 2022. године.

Тема овогодишњег конкурса је „Сокобања, Сокоград – Буди здрав, буди млад”.

Првопласирани аутор добија новчану награду од 45.000 динара, другопласирани 25.000, а трећепласирани 10.000 динара.

Фотографије послати на tic@tosokobanja.rs.

Фотографије треба да буду веће од 8 мегапиксела (резолуције 300 dpi). Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката, и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање и околине (односно у складу са задатом темом).

Пријем фотографија трајаће до суботе, 20. августа 2022. године, а проглашење победника биће одржано у петак, 9. септембра од 18:00 сати, у Галерији – легату „Милуна Митровића”, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб