ВестиTwitter на десктопу добија потпуно нови изглед

Twitter на десктопу добија потпуно нови изглед

Twitter
Фото: Twitter / Промо

Twitter ће ускоро на екранима десктоп рачунара изгледати нешто другачије, сличније ономе како већ неко време изгледа на екранима мобилних уређаја. Потпуни редизајн корисничког интерфејса, убрзање рада, лакша навигација, персонализација, бољи dark mode, те уопштено модернији изглед красиће нову верзију која би се у наредним данима требала појавити код свих корисника.

Из Twitter-а кажу како је редизајн мотивисан жељом да се испуне захтеви самих корисника. На десктоп верзији ове друштвене мреже тако ће бити могуће додавати bookmarks, биће ту Explore картица за откривање новог садржаја, још тамнији dark mode као на телефонима, нешто напредније функције приватних порука, брже и лакше „скакање“ међу профилима, и понешто додатних ситница на које ће се требати навикнути.

Осим самог изгледа, Twitter на десктопу доживео је и промене „испод хаубе“. Редизајн је настајао годинама, а инжењерске промене кренуле су од темеља и програмски је код написан готово од нуле. Уједињена је архитектура мобилних и десктоп верзија, која је сада респонзивна а код је „лакши“ и самим тиме бржи, те јединствен за све кориснике без обзира одакле Twitter-у приступају.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,762ПратилацаЛајкуј
4,389ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб