ВестиTwitter омогућио додавање GIF-ова, фотографија и видеа у ретвитове

Twitter омогућио додавање GIF-ова, фотографија и видеа у ретвитове

Twitter retweets — GIFs, Photos and Videos
Фото: Twittter / Промо

Twitter је корисницима омогућио додавање GIF-ова у њихове ретвитове, а корисници у оквиру твитова могу да укључе и до четири фотографије и видео клипа.

Ажурирање пристиже корисницима на iOS, Андроид и mobile.twitter.com платформама, а налози као што су @GameOfThrones и @NASA већ тестирају опцију. Ради с ео функцији коју су многи Twitter корисници захтевали дуго, а такође представља једну од бројних измена које је популарна платформа имплементирала у последње време.

Додавање GIF-ова у оригинални ретвит изглед је доводио до тога да садржај буде претрпан и неповезан, па је дизајнерски тим осмислио нови изглед који укључује унутрашњи твит са више контекста. Twitter се нада да ће ово олакшати да се разазна ко твитује а ко ретвитује садржај.

Kао део ове најаве, Twitter је објавио и неколико постова корисника који су претходно тражили имплементацију ове функције. То сугерише да популарни сајт за микроблоговање заиста прати и ослушкује повратне информације својих корисника, што ће бити од значаја у покушају даљег побољшања платформе.

 

Извор: droid-life.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб