Тимочка КрајинаБорУ Бору одржан округли сто о ребалансу градског буџета

У Бору одржан округли сто о ребалансу градског буџета

Округли сто у оквиру јавне расправе о нацрту Одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету града Бора за 2022. годину

У Бору је одржан округли сто, у оквиру јавне расправе о првом ребалансу градског буџета.

Састанку су присуствовали сви подносиоци предлога за измену локалног буџета.

Начелница Одељења за финансије и јавне набавке Зоране Гајић истиче да је од почетка јавне расправе до сада стигао 21 предлог за измену ребаланса буџета.

„Највише предлога је стигло од јавних предузећа и образовних установа, док је од грађана стигао један предлог који се односи на асфалтирање појединих путева у насељу на Борском језеру. Остале пријаве упутиле су основне и средње школе. Од индиректних корисника добили смо предлог за измену и допуну од Музеја рударства и металургије и Туристичке организације Бор, као и од чланова Грдаског већа, заменика Правобраниоца и Дома здравља“, рекла је Гајић.

Гајић додаје да би локални буџет у Бору требало да износи ове године укупно 4,8 милијарди динара.

Јавна расправа траје до 14. јуна ове године. Сви заинтересовани могу да упуте предлоге за измену и допуну буџета на обрасцима који се налазе на сајту града Бора у делу Јавне расправе. Такође, предлози се могу предати електронским путем, поштом или остављањем на писарници у Градској управи Бор.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб