Тимочка КрајинаБорУ Бору одржана традиционална манифестација „Улица дечијег осмеха“

У Бору одржана традиционална манифестација „Улица дечијег осмеха“

Фото: Град Бор

Дванаеста по реду манифестација „Улица дечијег осмеха“ у Бору окупила је велики број предшколаца и ученика нижих разреда градских и сеоских основних школа.

У оквиру манифестације организована је продајна изложба новогодишњих декоративних украса.

Деца су своју маштовитост исказала на сваком комаду новогодишњег украса, честитке, икебане које су у друштву својих васпитача и учитеља продавали на штанду. Плато Дома културе је био препун деце, родитеља и заинтересованих пролазника.

Дечији осмех и задовољство које се могло видети на њиховим лиицима оправдао је и сам назив манифестације.

„Част је отворити манифестацију која траје дванаест година, а задовољство је видети сву лепоту и младост нашег града на једном месту. Ово је најлепши начин да завршимо годину, уз наше најмлађе суграђане и уз њихове осмехе“, истакао је заменик градоначелника, Миливоје Јаношевић.

У програмском делу наступио је хор етно радионице који је присутне забављао новогодишњим песмама, док су нешто касније малишани уживали у представи „Новогодишња чаролија“.

Организатор манифестације је Центар за културу, а покровитељ Град Бор.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб