Тимочка КрајинаБорУ Бору одржано Државно првенство у кик-боксу

У Бору одржано Државно првенство у кик-боксу

Првенство Србије у кик-боксу у Бору

У Бору је одржано Државно првенство у кик боксу, у дисциплини „low kick“, а ово такмичење окупило је 240 такмичара из целе Србије, као и из Босне и Херцеговине.

На овом такмичењу наступали су кик-боксери свих узрасних категорија: кадети, млађи и старији јуниори, као и сениори А и Б класе.

Државно првенство у кик-боксу у Бору отворио је градоначелник Бора Александар Миликић.

„Велика је част што је град Бор домаћин Државног првенства, захваљујући добрим резултатима и успесима Кик-бокс клуба ’Бор’. Захвалност дугујемо Синиши Владимировићу, шампиону који је донео многа признања граду Бору, као што је и добио Октобарску награду града Бора. Међутим његово највеће признање је што он данас у свом клубу има шампионе и репрезентативце који наступају на великим такмичењима и доносе медаље. Град Бор ће наставити да подржава спорт, а кик-бокс је спорт у којем је наш град, поред џудоа и тениса, најтрофејнији”, истакао је Миликић.

Тренер Кик-бокс клуба „Бор” Синиша Владимировић поручио је да је ово такмичење реализовано захваљујући локалној самоуправи.

„Захвалност дугујемо граду Бору јер је угостио такмичаре и чланове екипа. Дата нам је Савача на коришћење за такмичаре. Првенство је прошло у спортској, фер и коректној атмосфери”, рекао је Владимировић.

Запажене резултате на овом такмичењу остварили су и зајечарски и борски учесници.

Такмичари Кик-бокс клуба „Бор” освојили су шест медаља. У категорији кадета, златом су се окитили Петар Динић (до 57 кг) и Вукашин Стефановић (до 71 кг). Златни млађи јуниор је Михаило Вељковић (до 51 кг), а у категорији старији јуниор Урош Крстић (до 71 кг). Златне медаље освојили си и сениори Бобан Николић (до 57 кг) и Дамир Сејдија (до 63,5 кг). Златна медаља коју је освојио Дамир Сејдија, има још већи значај с обзиром да у својој категорији до 63,5 кг није имао противника, већ је победио у борби против такмичара из више категорије. Дамир Сејдија проглашен је за најбољег кик боксера у категорији сениора А класе у лоу кик боксу.

Представник Кик-бокс клуба „Fight Team 019” из Зајечара Петар Станчев освојио је сребрну медаљу у категорији до 60 килограма, у конкуренцији млађих јуниора.

Организатори овог такмичења су Кик-бокс савез Србије и Кик-бокс клуб „Бор”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб