Тимочка КрајинаБорУ Бору одржано Strong-Man такмичење „Балкан куп – Србија 2023”: Владимир Булатовић...

У Бору одржано Strong-Man такмичење „Балкан куп – Србија 2023”: Владимир Булатовић најјачи човек на Балкану

У Бору одржано Strong-Man такмичење „Балкан куп – Србија 2023”: Владимир Булатовић најјачи човек на Балкану
Фото: Град Бор / Тимочка

Strong-Man такмичења у избору најјачег човека на Балкану „Балкан куп – Србија 2023” одржано је у Бору.

Такмичење је одржано на платоу испред Дома културе у Бору, а учествовало је 12 такмичара из Србије, Бугарске, Румуније и Словеније.

Најјачи људи на Балкану такмичили се у неколико дисциплина: у вучењу камиона, у ношењу терета, у подизању балвана, пирамида.

„Задовољан сам одзивом учесника, имамо опет изузетно јаке момке из Бугарске, једног из Румуније, једног из Словеније и неколико момака из Србије. Изузетна борба, још један велики спортски спектакл. Ово је први пут у Бору да имамо и странце. Надам се да ћемо идуће године имати више такмичара из Европе, када виде како је све ово организовано у Бору. Имамо и велику помоћ града Бора и РТВ Бор-а која нам је омогућила да користимо њихове просторије. Планирамо и наредна такмичења у Врњачкој Бањи и Књажевцу током лета”, истакао је Зоран Стојић, председник Strong-Man Савеза Србије.

Прво место на овом такмичењу у Бору заузео је Владимир Булатовић, друго место Александар Радивојевић Мили и трећи је био гост из Бугарске Христов Петјо.

Организатор „Балкан купа – Србија 2023“ је Strong-Man Савез Србије, уз покровитељство Града Бора и уз подршку спонзора.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб