Тимочка КрајинаБорУ Бору организован пријем за ЖОРК „Bor ZiJin Copper”, Миликић: Њихов успех...

У Бору организован пријем за ЖОРК „Bor ZiJin Copper”, Миликић: Њихов успех је још један доказ да Бор има врхунске спортисте

Пријем рукометашица ЖОРК „Bor ZiJin Copper” код градоначелника града Бора

У Градској управи у Бору организован је пријем за представнице ЖОРК „Bor ZiJin Copper”, које су недавно освојиле друго место на Државном првенству у рукомету у Шапцу, у категорији до 16 година.

Пријем рукометашица ЖОРК „Bor ZiJin Copper” код градоначелника града Бора

Успех борским рукометашицама и њиховом стручном тиму честитали су градоначелник Бора Александар Миликић, заменик градоначелника Миливоје Јаношевић и градски већник Дејан Дуловић.

Пријем рукометашица ЖОРК „Bor ZiJin Copper” код градоначелника града Бора

Чланице ЖОРК „Bor ZiJin Copper” Сабина Шерифи и капитен Јована Пујицић не крију задовољство због постигнутог успеха и надају се бољем пласману следеће године.

Сабина Шерифи – ЖОРК „Bor ZiJin Copper”

„Захвалила бих се тренерима што су нас припремали за ово Државно првенство и својим саиграчицама на великој борби и жељи за освајањем медаље. Покушали смо да освојимо злато, нажалост нисмо успеле, али надам се да ћемо следеће године успети да освојимо прво место”, рекла је Сабина Шерифи.

Јована Пујицић – ЖОРК „Bor ZiJin Copper”

„Напорно смо тренирале и веровале у себе. Захвалила бих се свима који су учествовали у том нашем напретку и подржали нас ка нашем кораку ка медаљи. Имале смо прелепу енергију, веровале смо у то да можемо да постигнемо нешто више и успеле смо”, казала је Јована Пујицић, капитен.

Градоначелник Бора Александар Миликић поручио је да град Бор има заиста врхунске спортисте који на најбољи могући начин показују да се рад, труд и залагање увек исплате.

Александар Миликић – градоначелник Бора

„Одавно се није десило да се осећам овако лепо на пријему. Имали смо данас овде једну младост, енергију и будућност за борски спорт. У разговору са њима осетила се та енергија из које се види да деца заиста желе да напредују у рукомету. За мене су оне шампиони, иако су освојиле друго место на Државном првенству. Ми ћемо наставити да улажемо у рукомет у Бору. Драго ми је што је и компанија ’ZiJin Copper’ подржала нашу децу. Чуо сам да су и Шапчани навијали за нас и да је атмосфера била као да смо на домаћем терену. Такође, сам чуо и пуно лепих речи за наше рукометашице. Није све медаља. Медаља су ова деца овде која бране боје нашег града и која се боре за успех. Сигуран сам да ћемо се пласирати и у већи ранг такмичења – ’Супер Б’ лиги. Ово је још један доказ да Бор има заиста врхунске спортисте који на најбољи могући начин показују да се рад, труд и залагање увек исплате”, истакао је Миликић.

Тренер ЖОРК „Bor ZiJin Copper” Јелена Костић казала је да јој је била част да води овакав енергичан тим на Државном првенству.

Јелена Костић – тренер ЖОРК „Bor ZiJin Copper”

„Будућност овог тима је светла, то је сигурно. Девојке су се заиста показале и ја сам веома поносна на њих, као и цела Управа клуба. Бориле су се максимално, што је на крају резултирало медаљом. Биле су изузетне, борбене, енергичне и била ми је част да им будем тренер и да их водим”, рекла је Костић.

Пријем рукометашица ЖОРК „Bor ZiJin Copper” код градоначелника града Бора

На пријему, у знак захвалности за подршку, борске рукометашице уручиле су једну сребрну медаљу и заједничку фотографију са Државног првенства градоначелнику Бора Александру Миликићу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб