Тимочка КрајинаБорУ Бору осванули билборди са фотографијама ученика генерације свих борских школа

У Бору осванули билборди са фотографијама ученика генерације свих борских школа

У Бору осванули билборди са фотографијама ученика генерације свих борских школа
Фото: Град Бор

Град Бор је на, сада већ традиционални начин, одао признање својим најбољим ученицима – ђацима генерације свих основних и средњих школа у граду и селима, за школску 2020/21. годину.

„Ове године имамо изузетне ученике са изузетним резултатима. који заслужују да их суграђани виде јер су то деца којима се град поноси. То су ђаци генерације свих борских основних и средњих школа, као и најбољи ученик из школе за основно и средње специјално образовање ’Видовдан’”, рекла је овом приликом Тамара Пауновић, члан Градског већа задужена за образовање.

У Бору осванули билборди са фотографијама ученика генерације свих борских школа
Фото: Град Бор

Према речима градоначелника Бора, управо ови ђаци су прави доказ да се труд, рад и залагање заиста исплате, а да ће им овај знак пажње бити подстрек да буду још бољи у даљем школовању, док ће град Бор, по традицији, најбоље ученике свих борских школа наградити на свечаности поводом Дана града, 3. Октобра.

„Сигуран сам да нема бољег представљања једног града него када то учине најбољи ђаци. Управо они јесу понос града и свих Борана. На овај начин смо желели да наши суграђани упознају наше најуспешније и највредније ученике и да баш они неким новим генерацијама послуже као пример, који треба следити”, истакао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб