Тимочка КрајинаБорУ Бору отворен 19. Сајам запошљавања

У Бору отворен 19. Сајам запошљавања

У Бору отворен 19. Сајам запошљавања
Фото: Град Бор

19. Сајам запошљавања у организацији Националне службе за запошљавање, а уз подршку града Бора окупио је 26 послодаваца који су исказали потребу за више од 450 радника.

Највише слободних радних места је у кинеским компанијама и подизвођачким фирмама, а недостају инжењери свих профила, машински и електро техничари, заваривачи, возачи, грађевински радници, као и правници, администратори, конобари и кувари.

Отварајући 19. Сајам запошљавања, заменик градоначелника Бора Миливоје Јаношевић истакао је да су град Бор и филијала Националне службе за запошљавање захваљујући доброј сарадњи награђени као други град у Србији који успешно спроводи активне мере запошљавања. Он је додао да је ове године из буџета града Бора издвојено 59 милиона динара за јавне радове, стручну праксу, самозапошљавање и меру за послодавце који ће упослити лица из теже запошљивих категорија.

„Незапосленима желим да што пре нађу посао, а послодавцима пуно успеха у раду. Желим да следеће године буде још мање незапослених, а више оних који желе да промене посао за бољу плату и боље услове живота”, рекао је заменик градоначелника Јаношевић.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб