Timočka KrajinaBorU Boru počela dodela subvencija za nabavku ogreva

U Boru počela dodela subvencija za nabavku ogreva

Jelena Ristić: Od danas dodela subvencija za nabavku ogreva u Boru

Centar za socijalni rad u Boru raspisao je oglas za prijavljivanje nosioca domaćinstava radi dodele subvencija za nabavku ogreva na teritoriji grada Bora.

Oglas se odnosi na sva domaćinstva, kako u gradu tako i u selima. Ovo pravo se ostvaruje preko Centra za socijalni rad, gde će građani počev od 26. avgusta moći da podnose zahteve svakog radnog dana od 7 do 19 časova, zaključno sa 14. septembrom ove godine.

„Prikupljanje zahteva obavljaće se i u seoskim mesnim zajednicama kako bi ovo pravo bilo dostupnije svima. Podnosilac zahteva mora imati prebivalište na teritoriji grada Bora i da se zahtev podnosi za nepokretnost a da je boravište ili prebivalište na toj adresi zaključno sa 15. avgustom ove godine. Uz ovu navedenu dokumentaciju neophodno je dostaviti i potvrdu da domaćinstvo, za koje se podnosi zahtev, nije u sistemu centralnog grejanja. Potvrda se može dobiti u JKP ’Toplana’ Bor ili u JKP za stambene usluge ’Bor’”, rekla je Jelena Ristić, direktorka Centra za socijalni rad u Boru.

Ristić dodaje, da podnosilac zahteva osim lične karte neophodno je da dostavi i rešenje o porezu za 2021. ili 2022. godinu za nepokretnost za koju se zahtev i podnosi. Uz to je neophodan i dokaz o vlasništvu nepokretnosti bilo sudsko rešenje, ugovor o doživotnom izdržavanju ili ugovor o poklonu. Zahtev mogu podneti i podstanari, ali je neophodno da se uz ugovor o zakupu dostavi i saglasnost vlasnika nepokretnosti.

Sve nephodne informacije građani mogu dobiti svakog radnog dana na telefone Centra za socijalni rad 422-589, vikendom se informacije mogu dobiti putem telefona 060/7377704 i 060/7377725 ili na mejl bor.csr@minrzs.gov.rs.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,112PratilacaLajkuj
4,150PratilacaZaprati
1,241PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx