Тимочка КрајинаКњажевацУ Књажевцу је одржана 17. по реду седница Скупштине општине

У Књажевцу је одржана 17. по реду седница Скупштине општине

У Књажевцу је одржана 17. по реду седница Скупштине општине, којом је председавао председник СО Књажевац Марко Стојановић.

Одборници су усвојили Предлог Решења о додели Плана рада Црвеног крста Књажевац, Извештај о раду Регионалног центра за стручно усавршавање, Годишњи извештај о Привредном друштву Слободна зона Тимок ДОО, Извештај о Агенцији за развој општине Књажевац.

На 17. седници Скупштине општине Књажевац, одборници су усвојили извештаје о пословању и раду ТОК-а, Завичајног музеја, Дома културе, Народне библиотеке и Центра за социјални рад за 2023. годину.

Усвојен је и Оперативни план одбране од поплава за воде 2. реда општине Књажевац за 2024. годину, као и Предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације за територију општине Књажевац.

Именован је директор ТОК-а и именовани су чланови Школског одбора ОМШ „Предраг Милошевић“ Књажевац.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб