Тимочка КрајинаКњажевацУ Књажевцу положен камен темељац за изградњу нове Ватрогасне станице

У Књажевцу положен камен темељац за изградњу нове Ватрогасне станице

Вршилац дужности помоћника министра унутрашњих послова и начелник Сектора за ванредне ситуације Лука Чаушић положио је у Књажевцу камен темељац за нову Ватрогасну станицу.

Полагању камена темељца прикључио се и Бранислав Матић, начелник Одељења за ванредне ситуације у Зајечару, којем је уручено и решење за одлазак у заслужену пензију.

Догађају је присуствовао и председник општине Књажевац Милан Ђокић са својим сарадницима који је истакао да ће реализација пројекта изградње нове станице допринети бољем реаговању, већој безбедности и бољој интервенцији у ванредним ситуацијама.

Чаушић је рекао да полагање камена темељца за овај објекат представља круну најуспешније године Сектора за ванредне ситуације када су у питању капиталне инвестиције.

Дугогодишњи начелник Одељења за ванредне ситуације у Зајечару Бранислав Матић, коме је Чаушић уручио решење о пензионисању, истакао је да је срећан и поносан што свој радни век завршава полагањем камена темељца за нови ватрогасни објекат у Књажевцу.

Служба од које зависе животи грађана заслужује адекватан и репрезентативан објекат, а изградњом и опремањем нове Ватрогасне станице у Књажевцу, биће решен вишедеценијски проблем смештаја људства и технике.

Завршетак радова очекује се до половине марта месеца 2024. године.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб